Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kamdro

ockvv

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xxPrince
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: Zawyżona kara, nieobiektywna ocena sytuacji
Data zdarzenia: dzisiaj, jakąś godzinę temu
Dowody:  wszystko jest w logach
Opis sytuacji:  Witam, wspomniany supporter zbyt pochopnie oraz nieobiektywnie podszedł do sytuacji, która zdarzyła się jakąś godzinę temu.  Dla rozjaśnienia sytuacji przedstawię jak to wyglądało, podczas konwersacji z innymi graczami na spawnie, w której wymienialiśmy się swoimi bindami przez przypadek puściłem wtedy flood"ującego binda, o którym tak na prawdę zapomniałem. W tamtym momencie na spawnie przebywał z nami wyżej wymieniony supporter. Po omyłkowym wysłaniu binda poinformowałem od razu, że był to "missclick", mimo wszystko ów supporter nie chciał zrozumieć sytuacji i chwile po wydarzeniu została nałożona niesłuszna kara wyciszenia na okres 30 dni. Skargę piszę ze względu na skandaliczną postawę supportera, brak kompetencji do pełnionego stanowiska oraz zawyżanie kar, mowa tutaj o powszechnie występującej sytuacji na serwerze mianowicie - jest to nadawanie kar na zasadzie "tego lubię, tego nie lubię". Mimo długiej rozgrywki na serwerze jest to dopiero 5 kara i z tego co zauważyłem nie jest ona skalowana stopniowo, a długość kary wymierzona na "widzimisię" Kamdro. Oczekuje sumiennego i obiektywnego rozpatrzenia skargi przez osobę kompetentną.

Z poważaniem 777ahab

Chciałbym również zaznaczyć to co pisałem wcześniej, gdyż kara nie jest w żaden sposób skalowana stopniowo tylko nadana od buta, bo ktoś sobie akurat taką liczbę wymyślił. Najbardziej zdziwiło mnie to, że nagle dostaję karę wyciszenia na okres 30d, gdzie ani razu nie miałem podobnych sytuacji na serwerze, zaznaczam również, że owego binda nie puściłem w celu "przypodobania się/zainponowania komuś" tylko był to missclick. W większości sytuacjach na serwerze widać bardzo doskonale zasadę, którą wspomniałem wyżej "tego lubię, tego nie lubię".

Missclick czy nie missclick, karę za te przewinienie podyktowałem ja, ze względu na stosowność czynu otrzymałeś karę na tyle dni ile to było słuszne.

Następnym razem proszę powstrzymać emocje tak jak zostało to pokazane w wiadomości która została przed chwilą ukryta i zastosować się do regulaminu działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.