Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Robert_Kubica

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12174
Login: CeglaXD
Nick oskarżonego: Robert_Kubica
Powód skargi: Nie spłacenie raty
Data zdarzenia: 02.04.2022
Dowody: https://imgur.com/a/PJJlUNT
Opis sytuacji: Witam, dnia 2 kwietnia tego roku doszło do sytuacji, w której gracz Robert_Kubica postanowił wymienić się ze mną pojazdami. Dodatkowo ów gracz miał mi dopłacić 130k$ widoczne na dowodach, niestety nie doszło do spłaty przez jego bany. Wpierw dostał bana od Administratora KamiloLZK, niestety ten odrzucił jego apelacje. Postanowiłem zatem dać mu szanse i odczekać do końca jego kary. Po powrocie z bana, postanowiliśmy ugadać kolejny termin. Gracz miał zapłacić do 7 maja daną kwotę, niestety tego samego dnia otrzymał kolejnego od Administratora Koseryk, dlatego teraz ostatecznie napisałem na tego gracza skargę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
unknown.png.a6f665a5f454bd492344207b6c8f2b15.png

ogólnie to miałem juz tego 7maja kase zeby spłacic tylko wyszedłem se do sklepu po piwka i wracam miałem wyłaczone konto z servera  i dopiero wieczorem chciałem  wbic na server zeby poczekac na cegiełke a tu mi ban wyskoczył bo brat syfu naodwalał bo tak to w logach se sprawdzta to bedzie ze  mam te pieniądze tylko jedyna trudnosc to przelew pieniedzy bo szakal trzyma garde przed monitorem i mi apelke odrzucił bo tak to nawet im napisałem zeby chociaz na 20min odbanowali i bym przelał i tyle ze znowu na banie bym siedział ale z nimi sie nie da bo oni zyją w swoim wykreowanym matrixie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.