Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EndriuK
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Niekompetentne ocenianie sytuacji, brak reakcji pomimo wiedzy o złych czynach innych graczy(organizacja) tkz krycie kogoś 
Data zdarzenia: 12.04.2022
Dowody: https://imgur.com/a/8nDviPC ,  

Opis sytuacji: Whitetiger został poinformowany w taki sam sposób co inny administrator o poczynaniach gracza judasz, zamiótł jego sprawę pod dywan, gdy okazała się ona prawdą, nie wiem czym było to spowodobane, nie wnikam, po skierowaniu prośby o sprawdzenie przez innego admistratora została podjęta szybko decyzja o zbanowaniu gracza judasz, dlaczego nie zareagował tak Oskarżony ?Jak sie okazało judasz został zbanowany prawidłowo za swoje czyny. Dodam że gracz judasz jest w organizacji gracza Tiger . Jest to nieodpowiedzialne zachowanie na takim stanowisku.

Hej, gdy zostało mi to zgłoszone to co wymieniłeś mi w wiadomości, fakt nie znalazłem nieprawidłowości, pieniądze które zostały wysłane- sprawdziłem została wzięte pożyczka  (wiadomości priv) od gracza, co do samego IP, nie mam dostepu do tego. Wracając do kwoty 100k o którym wspomniałeś, przejrzałem nie znalazłem nic dziwnego w przelewie, również możliwe ze względu na brak sprawdzenia IP gracza.

1 minutę temu, WhiteTiger napisał:

Hej, gdy zostało mi to zgłoszone to co wymieniłeś mi w wiadomości, fakt nie znalazłem nieprawidłowości, pieniądze które zostały wysłane- sprawdziłem została wzięte pożyczka  (wiadomości priv) od gracza, co do samego IP, nie mam dostepu do tego. Wracając do kwoty 100k o którym wspomniałeś, przejrzałem nie znalazłem nic dziwnego w przelewie, również możliwe ze względu na brak sprawdzenia IP gracza.

Wiadomość priv, od judasza z ust, Zapytałeś go czy może ci to wyjaśnić  i dopiero wtedy otrzymałeś odpowiedzieć że jest to pożyczka.

2 minuty temu, Mleczny_Lizodup napisał:

Wiadomość priv, od judasza z ust, Zapytałeś go czy może ci to wyjaśnić  i dopiero wtedy otrzymałeś odpowiedzieć że jest to pożyczka.

Nie wiem skąd możesz mieć te informację, ale zanim się w ogóle dowiedziałem sam sprawdziłem jego wiadomości prywatnej z której wynikło, że to jest pożyczka.
Ps, nie znam każdego z czlonków na tyle dobrze, ani nie mam zamiaru każdemu sprawdzać transkacji itd- zanim przyjmę do organizacji ;))

4 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie wiem skąd możesz mieć te informację, ale zanim się w ogóle dowiedziałem sam sprawdziłem jego wiadomości prywatnej z której wynikło, że to jest pożyczka.

Od judasza 🙂 pozatym nie wiem jaką mogłes znaleść wiadomość skoro Z 1 ip i serialu zostały przelane te pieniądze , do czego przyznał sie gracz. Czekam na Rconimage.thumb.png.1d3e2c4bd5373970a18dbe4afc33afae.png

Również mogłeś napisać skargę na gracza, niż załatwiać to w wiadomości prywatnej. Sprawdziłem to co zgłosiłeś, nie zagłębiałem się w całą sytuację z powodu czasu, od tego masz dział skarg na graczy i takie rzeczy załatwić tam.  Przelewy które ujrzałem osobiście sprawdziłem, widziałem w nich pożyczkę, tym samym skonczyłem zagłębiać się w tą sytuację.
Ps, przez cała ta sytuacja Judasza nie znałem, oraz NIE  był w mojej organizacji :))

Spoiler

image.png.82e614f7e9830b59074145659d8efe38.png

image.png.0882a25de52e35bc6b59c5e3ad4e2c76.png

Tyle z moich wypowiedzi pod tą skargą, czekam na Administrację RCON.

Okej, znasz cała sytuacje bardzo dobrze co do tej pożyczki od kubixa, powiedziałeś judaszawi żeby oddał, to co pożyczył  i że dopilnujesz żeby pieniądze trafiły do kubixa, tymczasem pieniądze nie zostały odesłane . Pożyczka bez terminu, administrator mowi no spłać ? xD termin nieznany, ja bym dostał bana za taką pożyczke bez terminu, czyli bez spłacania 

Tyle z moich wypowiedzi pod tą skargą, czekam na Administracje RCON.

Administracja nie odpowiada za poczynania innych graczy. Członek administracji mógł nie mieć konkretnego kontekstu sytuacji, musiałby sprawdzać wiele źródeł żeby dojść że coś jest nie tak, jednak nie jest to w jego obowiązku aby robić to bez wpłynięcia skargi z podaniem dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.