Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlodyajgor96

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12174
Login: CeglaXD
Nick oskarżonego: mlodyajgor96
Powód skargi: Zepsucie pojazdów organizacji oraz nie opłacenie ich szkód
Data zdarzenia: 06.05.2022
Dowody: https://imgur.com/a/fViadqG
Opis sytuacji: Witam, nastała tego dnia mnie niemiła sytuacja. Doszło bowiem do porzucenia pojazdów przez gracza mlodyajgor96. Postanowiłem mu jako zarządca organizacji postawić minusa i zgodnie z punktem naszego regulaminu (był członkiem organizacji i obowiązywał go punkt; §1.1. Nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania) poprosiłem go o zwrot kosztów. Punkt w naszym regulaminie mówi następująco iż; §2.5. Wszelkie koszty związane z pojazdem - ponosi ostatni kierowca. Niestety nie otrzymałem od niego odpowiedzi, a dziś został on wydalony z organizacji z powodu 3 minusa. Postanowiłem zatem pisać do niego na priv discordzie, jednakże okazało się, że ten mnie zablokował i nie mogłem mu potem wysłać wiadomości. Liczę na zwrócenie mi kosztów widocznych na materiałach dowodowych. Pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

1695988504_unknown(2).png.6283389b6f8c713ca48877608df8d4e2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.