Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FredziO i Eiksen

shizersik.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: .ShizeRs
Nick oskarżonego: Zarząd JSK; FredziO i Eiksen
Powód skargi: Oszustwo z tym co organizacja może zaoferować.
Data zdarzenia: 26.11.2020 21:13
Dowody:  https://imgur.com/a/wu3wYd2
Opis sytuacji: A więc tak, zacznijmy od tego, że dopiero rozpoczynam swoją przygodę z owym serwerem i napotkałem się na ogłoszenie, że szukają osób do organizacji, więc napisałem. Wydawało mi się to w porządku, bo jednak są jakieś auta i jako tako początkowo będę mógł się poruszać, zapłaciłem wpisowe no i co, dziś rano wchodzę do gry bullet wypisany, ale myślę sobie, że pewnie chwilowo bo był mu potrzebny i nie chciał aby go ruszać, wieczorem zaś wchodzę to dwóch aut które OFEROWALI nie ma, poprosiłem więc o zwrot wpisowego i się żegnamy, oni mnie wyśmiali; skontaktowałem się z jednym z moderatorów i uznał skargę za sensowną dlatego właśnie piszę, nie w porządku jest wobec innych to, że płacą za coś, a potem im to odbierają, jednak jeżeli oferują takowe auta, to nie powinni ich po dniu wypisywać, pozdrawiam.

+ dodam od siebie, że dziś zbierałem owe auto z autostrady i je naprawiałem na swój koszt ponieważ jeden były członek je porzucił..

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/iuZZr7J

Wypowiem się na ten temat, a więc tak gdy dochodziłeś do organizacji automatycznie zaakceptowałeś regulamin nasz.

Spoiler

5. Przed dołączeniem do organizacji jest pobierana kwota czyt.wpis który idzie na kupno/ulepszenie pojazdów organizacyjnym i nie jest on oddawany po opuszczeniu organizacji

Dlaczego auta zostały zabrane? Ponieważ każdy dołączał do naszej organizacji je niszczył oraz wodował albo zostawiał zepsute na pp bądź przecho zdecydowaliśmy że będą je dostępne dla zaufanych osób czyli dla osób które są w organizacji oraz +.

1 minutę temu, vos napisał:

Wypowiem się na ten temat, a więc tak gdy dochodziłeś do organizacji automatycznie zaakceptowałeś regulamin nasz.

Odkryj ukrytą treść

5. Przed dołączeniem do organizacji jest pobierana kwota czyt.wpis który idzie na kupno/ulepszenie pojazdów organizacyjnym i nie jest on oddawany po opuszczeniu organizacji

Dlaczego auta zostały zabrane? Ponieważ każdy dołączał do naszej organizacji je niszczył oraz wodował albo zostawiał zepsute na pp bądź przecho zdecydowaliśmy że będą je dostępne dla zaufanych osób czyli dla osób które są w organizacji oraz +.

Dlatego właśnie domagam się zwrotu dwóch tysięcy; pisane było co innego. Do regulaminu nie miałem dostępu gdyż nikt nie raczył mi dać rangi na discordzie, poza tym przypisując pojazdy na organizacje; tym samym zapewniając je wiedzieli na co się piszą, tyle ode mnie.

Witam, po pierwsze po dołączeniu wszystkie samochody były które oferowaliśmy a to, że postanowiliśmy je po jakimś czasu wypisać to jest nasza sprawa. Binda wysłałem raz i to przez przypadek nikt do organizacji przez to ogłoszenie nie dołączył a ty dołaczyłeś wtedy kiedy był przepisany bullet i sgt więc nie wiem o co się spinasz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.