Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Dziury w drogach: Problem nie tylko kierowców

gardinsztanga

Rekomendowane odpowiedzi

TxmVErF.png
naTqDnE.png

Witam was, z tej strony Trainee @arayy.nt Redakcji Prasowej Project News.

W dzisiejszym artykule poruszę temat dziur, które w ostatnim czasie zaczęły masowo pojawiać się na drogach stanu.
VDgjwdI.png

Od pewnego czasu na terenie stanu San Andreas można zauważyć pogłębiający się problem z dziurami w drogach, które nie są problemem tylko dla kierowców, lecz też dla SARA. Ubytki zaczęły powstawać w miejscach, w których często odbywa się ruch pojazdów. Powstają one nie rzadko w miejscach wzmożonego ruchu pojazdów ciężarowe, drogi w tych rejonach są najbardziej narażone na powstawanie ubytków w jezdni. Ubytki w drogach powstają głównie przez ciężkie pojazdy jeżdżące po nich. Są to głównie pojazdy kurierskie pełne paczek, które swoje wazą, pojazdy pracowników tartaku, które nie rzadko potrafią być wyładowane po brzegi drewnem, a także autobusy przewożące sporą ilość osób. Z problemem dziur walczy frakcja San Andreas Road Asisstance, w której stacjonują pojazdy techniczne przystosowane do naprawy ubytków, jednak nie zawsze można zauważyć załatane dziury, często widać, że jedna dziura potrafi czekać na załatanie kilka dni, a nawet tygodni. Niebezpieczeństwo dziur polega na tym, że pojazd w nie wjeżdżający nie rzadko jest narażony na uszkodzenie ogumienia, karoserii, zawieszenia. Obecnie ubytki można spotkać głównie w Los Santos, San Fierro, Las Venturas, lecz pojawiają się również na drogach dojazdowych do miast, szybkiego ruchu, a nawet autostradach. W tych miejscach są one bardzo niebezpieczne ze względu na prędkość, z jaką kierowcy jeżdżą tymi drogami, gdy rozpędzony pojazd wjedzie w taką dziurę, może dojść nawet do poważnego wypadku. W ostatnim czasie spotkałem się z pracownikiem San Andreas Road Assistance, który zgodził się odpowiedzieć na parę moich pytań dotyczących owego problemu.
Gzqqb1L.png

R - Redakcja Project News | S - Starszy Pracownik San Andreas Road Assistance RobotnikMaras

R: Witam, Trainee arayy.nt z Project News. *Pokazuje plakietkę*.

S: Witam, z tej strony Starszy Pracownik RobotnikMaras z SA Road Assistance! *kłania się*

R: Mogę zadać parę pytań?

S: Jasne!

R: Dobrze, a więc pierwszy pytanie, od pewnego czasu na drogach w San Fierro, Los Santos i Las Venturas można zauważyć dziury w drogach, w które, gdy ktoś wjedzie, kończy z przebitą oponą, urwanym zderzakiem czy nawet większymi usterkami pojazdu, zostały już podjęte jakieś kroki w kierunku załataniu tych dziur?

S: 
Pracownicy frakcji w miarę możliwości starają się naprawiać zgłoszone ubytki, jednak nie zawsze jest to możliwe.

R: Dlaczego nie zawsze jest to możliwe?

S: Mamy wprowadzone zasady korzystania z pojazdów technicznych polegające na tym, że pojazdem technicznym można wyjechać w teren od określonej liczby lawet w terenie.

R: Rozumiem, jaka część ubytków została już naprawiona?

S: Wszystkie ubytki staramy się naprawiać od razu po dowiedzeniu się o nich, jaka część została naprawiona? Ciężko mi to określić, ale myślę, że znaczna.

R: Jadąc tutaj, sam zauważyłem dziurę w drodze, stąd moje pytanie, gdzie można zgłaszać takowe ubytki?

S: Mieszkańcy mogą zgłaszać ubytki w drogach pod /112 wybierając również przy tym SARA i opisując zdarzenie.

R: Ostanie pytanie, czy wiadomo, kiedy wszystkie ubytki znikną z dróg?

S: Dokładnie panu nie powiem, lecz myślę, że do końca przyszłego miesiąca.

R: Dziękuję za poświęcony czas i odpowiedzi, miłego dnia.

S: Również dziękuję, wzajemnie.
k1AwIr0.png

Tn79KRJ.png

oZhDmz8.png

4tiWwrD.png

Dziękuję za przeczytanie artykułu do końca, ode mnie to wszystko. Zapraszam na następne artykuły. Pozdrawiam.

8eybfgF.png

Autor: Trainee@arayy.nt
Grafiki: Senior Graphic Desinger @Aiishan
Korekta: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.