Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kamdro

Kirkov

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kirkov
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: Kick z serwera
Data zdarzenia: 02.05.2022
Dowody: https://streamable.com/ywq2oi

Opis sytuacji: Zawitałem na lotnisko SF, zwykle nikt nigdy nie nadawał za to kicki, nie poruszałem się tam pojazdem, nie przeszkadzałem nikomu. Wszystko widać na nagraniu. Wcześniej nic nie było, bo świeżo na serwerze zawitałem. Ogólnie powodem mojej wizyty na tym lotnisku było obserwowanie zmagań ludzi przy zdawaniu kursu. Kulturalnie podbiegłem, zatrzymałem się w strefie gdzie stali inni nie chcąc nikomu przeszkadzać, a tu nagle zrzucili się na mnie wszyscy z okolicy. Zostałem poproszony o opuszczenie lotniska, więc zostawiłem ich z tą wiadomością widoczną na filmie oraz udałem się w celu zeskoczenia z lotniska na dół, nie chcąc przy tym wkroczyć na pas, lecz najwidoczniej takowego czasu na opuszczenie nie dostałem. Powodem mojej skargi jest tylko zweryfikowanie przez ARCON informacji którą otrzymałem od oskarżonego. Jeśli nie była to samowolka to da się to zrozumieć, a jeśli jednak coś fałszywego to lekkie zwrócenie uwagi, nic więcej.

Tutaj log:

"[2022-05-02 17:02:49] [Output] : << [99] Kamdro: Otrzymaliśmy taki rozkaz od ARCON, zeby kickowac graczy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.