Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na <tubas>

wydra420

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <wydra420>
Nick oskarżonego: <tubas>
Powód skargi: <niewłaściwa kara>
Data zdarzenia: <01.05.2022 20:06:56>
Dowody: <nie mam. Mam nadzieję że wy znajdziecie>
Opis sytuacji: <jechałem z Ls pod kościół, przy lotnisku uderzyłem autem w tubasa i pytając się ile mam zapłacić mój brat mi powiedział że mu zapłacił (nick: Zabson420) i żebym jechał odjechałem i nagle wywala mnie z auta i tubas się tepa i zabiera auto do przechowalni>

Hej, tak jak już ci pisałem na /pm. Jadąc uderzyłeś we mnie, a ja napisałem żebyś zapłacił, po chwili odjechałeś i nie dostałem żadnej gotówki, więc postanowiłem cię ukarać. 

To czas kiedy ja otrzymałem gotówkę od Twojego brata:

OD               DO

2022-05-01 20:07:43    Zabson420    Tubas    50$

A tutaj kiedy Ty otrzymałeś kare:

2022-05-01 20:06:56

Więcej do dodania nie mam, czekam na decyzję ARCON.

To się nazywa fake log. XDDD

Nie wiem ja nadal jestem zdania że niesłuszna ta kara bo po minucie jak karę dostałem nikt by raczej kasy nie wpłacił a tutaj godziny se zmienić mogłeś więc no 

I to że zły dzień masz to nie oznacza że innym masz go niszczyć 

To nie jest "fake log".

Zostałeś ukarany w związku z taranem gracza i kara została nadana słusznie, pieniądze zostały wpłacone z innego konta po tym jak otrzymałeś karę.

Wcześniej otrzymywałeś podobne kary, więc skala została zastosowana poprawnie, dodatkowo otrzymałeś ją ok. 5 godzin po tym jak zeszła ci ostatnia, skrócona kara.

Sugeruję być bardziej ostrożnym następnym razem, bo pieniądze niekoniecznie muszą łagodzić każdy problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.