Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Kuli

Tommy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Tommy_DZIADUUU
Nick oskarżonego: Kuli
Powód: Łamanie KRD, bezczelność.
Dowody:

Opis sytuacji: Zamówiłem taksówkę, po paru minutach spamienia zgłoszeniami w końcu ktoś pokusił się przyjąć zgłoszenie, był to Kuli. Przyjechał po mnie, wsiadłem i napisałem, że poproszę na LS Richman. Taksówkarz jechał dobrą trasą, gdy nagle zatrzymał się na środku skrzyżowania, zawrocił na nim dwukrotnie i zaczął się kierować w przeciwnym kierunku. Wysiadłem z taksówki i poszedłem z buta. Spytałem się taksówkarza we wiadomości prywatnej co on robi, ten odparł, że pod mostem zaliczyło Los Santos, Richman. Moim zdaniem jest to naganna postawa, ponieważ według mnie taksówkarz powinien wjechać na górę Richman bez uprzedzeń, a nie kierować się pod most, ponieważ tam zalicza dzielnicę Richman.

A wiec tak, wyglądało to tak: Jechałem, pojawiło mi się przy mini-mapie Richman, nie zdążyłem wyhamować, bo jechałem taryfą nocną, zawróciłem i tam podjechałem. Przez chwilę miałem mainfucka i lekko zgłupiałem, gracz wysiadł z auta i sobie poszedł. Gdyby gracz nie wysiadł z auta na pewno zostałby zawieziony na górę. W dodatku dowody na "bezczelność" nie są pełne.

11 minut temu, Kuli napisał:

nie wiem czy wiesz co to sarkazm

Marna próba odwrócenia sytuacji, w której się znalazłeś. Nie próbuj wciskać kitu, że to był sarkazm i nie próbuj insynuować, że nie znam definicji sarkazmu.

53 minuty temu, Tommy_DZIADUUU napisał:

Marna próba odwrócenia sytuacji, w której się znalazłeś. Nie próbuj wciskać kitu, że to był sarkazm i nie próbuj insynuować, że nie znam definicji sarkazmu.

yhym tak tak

Ja się już tu nie wypowiadam, niech zarząd rozpatrzy skargę.

Witam, z tej strony Zastępca Szefa Banan99.

Cała sytuacja jest niestety rezultatem nieporozumienia. W momencie kiedy pasażer podaje dzielnicę do której chce się udać, to kierowca ma obowiązek dojechać do celu w taki sposób, żeby nazwa dzielnicy się pojawiała w lewym dolnym roku przy radarze. Pracownik wykonał kurs prawidłowo, jenak źle zareagował na uwagi pasażera pod koniec trasy. Na przyszłość zalecane jest podawanie bardziej szczegółowych instrukcji gdzie chcemy się udać. Kierowca zostaje upomniany słownie. 

Skargę uznaje się za przyjętą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.