Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Sofciu

WersuS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3702
Login: WersuS
Nick oskarżonego: Sofciu
Powód skargi: wypożyczenie auta 
Data zdarzenia: 29.04.2022
Opis sytuacji: A więc tak wypożyczyłem dla gracza Sofciu Elegy na dwie godziny miał zostać naprawiony, zatankowany oraz odstawiony do przecho a po tym czasie zastałem mój pojazd na parkingu policyjnym i cały rozwalony

dowody:

mta-screen_2022-04-30_00-05-50.png

mta-screen_2022-04-30_00-07-13.png

unknown-32.png

Chce tylko dopowiedzieć że SS pożyczenia auta zrobił kolega ponieważ ja miałem mute 

Godzinę temu, Sofciu napisał:

Hej, sprawa słuszna, nie zdążyłem zapłacić, ponieważ siedzę w więzieniu. Mam jeszcze godzinę 30 minut odsiadki. Podaj UID,to po odsiadce od razu zapłacę to co wydałeś na pojazd. Miłego dnia!

UID 3702 czekam na przelew 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.