Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Utrata 5,5t~

m52b20tu

Rekomendowane odpowiedzi

Od rana pływałem na kutrach, zbliżałem się już do oddania kutrów (obok drwala w bb), lecz nagle dostałem networka i mnie wyrzuciło z serwera, wyprzedzam wpisy że to może być wina internetu, nie, to nie wina internetu, ponieważ internet jest bardzo dobry, dodam że nie miałem problemów w grach czy na innych serwerach, tylko problem jest tu że coś tutaj nie gra i przez ten "błąd" straciłem 5,5t~ ryb które się zbiera bardzo długo, poniżej dodaje ssy, dodam że pisałem z @Volenir na prywatnej wiadomości (na forum), jeśli on by nie miał czasu to ewentualnie inny administrator. Dodam że można sprawdzić dzisiejsze logi wpływów etc. że nie okłamuje, liczę że kg zostaną zamienione w $.1055185027_kutry(1).thumb.png.ed06c99c7e9a8f0e1e254ce3cc4ea932.png469518798_kutry(2).thumb.png.6c159027a42567c9896f082ed7ae2dd2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.