Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

rmd

Rekomendowane odpowiedzi

Login: rmd
Nick oskarżonego:  @WhiteTiger
Powód skargi: bezpodstawny mute na serwerze Discord ProjectRPG
Data zdarzenia:  26.04.2022 19:08
Dowody: https://imgur.com/a/Cm6QGxr
Opis sytuacji: Witam, a więc tak, rozpocząłem challenge o nazwie ".. Czekania aż WhiteTiger dotknie ze mną trawy w duecie" i pierwsze dwa dni przeszły okej, lecz na dzisiejszym 3 dniu Pan Administrator WhiteTiger postanowił dać mi bezpodstawnego mute na okres trzech dni z powodem "Prowokacje" Według mnie takie zachowanie z strony Administratora jest NIEDOPUSZCZALNE, ponieważ to nie są prowokacje tylko zwykły challenge jak inne podobne challenge załóżmy na platformie TikTok. Mam nadzieję, że moja skarga zostanie rozpatrzona pozytywne i administrator zostanie ukarany. Pozdrawiam rmd

Hej, nie będe sie rozpisywać w skardze.

Krótko mówiąc: Dostałeś karę, iż po raz 3 pingujesz mnie na discordzie gdzie wstawiasz ten filmik co na ss. Dobrze wiesz, że nie prowadzisz żadnego z tym chellengu tylko próbowaleś mnie sprowokować, gdyż dobrze wiesz niektórzy piszą tak na /g, czy tak jak wczesniej zdarzało się coś na discordzie.

2 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Hej, nie będe sie rozpisywać w skardze.

Krótko mówiąc: Dostałeś karę, iż po raz 3 pingujesz mnie na discordzie gdzie wstawiasz ten filmik co na ss. Dobrze wiesz, że nie prowadzisz żadnego z tym chellengu tylko próbowaleś mnie sprowokować, gdyż dobrze wiesz niektórzy piszą tak na /g, czy tak jak wczesniej zdarzało się coś na discordzie.

Ja chyba lepiej wiem co prowadzę a czego nie prowadzę, ale akurat tutaj się mylisz iż prowadzę ten challenge sam dla siebie i żeby był tak przysłowiowy fun bez prowokacji i ośmieszania Ciebie, ponieważ nie jestem prowokatorem i osoba którą się wyśmiewa z takich osób bo też do takich należe. Z twoim ostatnim zdaniem się zgodzę: "gdyż dobrze wiesz niektórzy piszą tak na /g, czy tak jak wczesniej zdarzało się coś na discordzie" Sam Ciebie broniłem na Discordzie aby się od ciebie ludzie odczepili (widziałeś tą wiadomość i się nawet do niej odniosłeś), ponieważ to się robi monotonne i obrażanie kogoś i prowokowanie jest "lipne".

2 minuty temu, rmd napisał:

ale akurat tutaj się mylisz iż prowadzę ten challenge sam dla siebie i żeby był tak przysłowiowy fun bez prowokacji i ośmieszania Ciebie, ponieważ nie jestem prowokatorem i osoba którą się wyśmiewa z takich osób bo też do takich należe

Nie jestem w stanie zweryfikować czy należysz do takich osób, po raz 3 dostałem pinga z takim filmikiem, uznałem to za prowokację, jak resztę takiego typu zachowań które są na serwerze nie od dziś.

Jeżeli faktycznie nie chciałeś zrobić tego w złej wierze, a miałeś chęć rzeczywiście prowadzić swój "Chelleng" fajnie też by było gdybyś chociaż napisał. Z mojej strony mogę Cię jedynie przeprosić.

5 minut temu, WhiteTiger napisał:

Z mojej strony mogę Cię jedynie przeprosić.

Przeprosiny przyjmuję. Jak Ci nie pasuję, mój Chelleng mogę zmienić abyś nie czuł się w jakiś sposób urażony, pokrzywdzony. Myślę, że skarga można zamknąć. Pozdrawiam ponownie rmd

Gdybym miał spojrzeć na tego typu zachowania, mój werdykt byłby podobny, że była to prowokacja. Nie wierzę w wyjaśnienia, że była to niewinna zabawa, skoro w nie tak dalekiej przeszłości pojawiało się wiele podobnych wiadomości.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.