Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fabikson

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Fabikson

Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: Fabikson
Powód skargi: Taran
Data zdarzenia: 2020-11-26
Dowody: mam
Opis sytuacji: Jade sobie drogą z BB do SF spotykam go z kolegą na poboczu, przejeżdżam obok nich a oni we mnie wjeżdżają a kolega Fabiksona grozi mi forum
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.fed5320c60656494c0125d079b02bc6b.png

mta-screen_2020-11-26_13-31-37.png

mta-screen_2020-11-26_13-31-38.png

Jak nie mam dowodów XD

Wiesz co, opowiem to dokładnie bo chyba nie rozumiesz.

Pojechałem po piwo itp do sklepu w BB wy tam byliście Fabikson sie do mnie pruł że to ja napisałem skarge i dostał przez to prawko jako PIERWSZY.

Ja pojechałem chwile za wami potem odpuściłem. Miałem jechać zatankować bo miałem mało paliwa ( lubię jeździć z pełnym bakiem)  do SF. Wy staliście na poboczu ja jechałem wy we mnie uderzyliście. Zatrzymałem się aby napisać skargę.  Zakończyłem pisać skargę, odpalałem silnik, a wy OBOK i ty napisałeś nie jedz koło niego BO będzie za nami jeździł ale czemu przejechaliście obok mnie? Czyżby ktoś mnie prowokował do taranu? mnie się nie da łatwo wkurzyć ani sprowokować ale wróćmy do jazdy. Pojechałem wtedy jak wspomniałem po tym jak napisałeś żeby twój kolega obok mnie nie przejeżdżał za wami ale nie po to żeby was śledzić, po to żeby pojechać na magazyn bo była krótsza droga i przy tym mniej zakrętów i to jest koniec. Możesz napisać coś lepszego 🙂  

Lekki błąd orto 😉 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.