Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na HaemHype - oskarżony przez ogrodnik

Norbercik.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: HaemHype
Data zdarzenia:  dzisiaj 23.04.2022 godzina 12:30
Opis zdarzenia: Po wejściu na serwer i zrespieniu się na spawn SF postanowiłem podbiec pod domek i wziąć moją furę ( previon ). Niestety nie wiem z jakich powodów pojazdu nie było, a pod f5 pisało, że jest na pp. Powodem odholowania jest "Pojazd pozostawiony na prywatnej posesji", tylko że jestem współlokatorem tego domku i nie wiem dlaczego pojazd został odholowany ( ss niżej ). Po konsultacji z pracownikiem powiedział, że ma prawo do tego i że nie miał żadnego zgłoszenia. Chciałem dogadać się z nim na pv, lecz po swoim pisaniu wydaje mi się, że ma racje i się wywyższa. 

Dowody: pracownik raczej ma ss z odholowanego auta wiec to wystarczy + ss z tego ze jestem wspolwlascicielem domku

Spoiler

image.thumb.png.b437e09d9d4710ed91cc4903f41d00d1.png

Spoiler

image.thumb.png.ce7550305654eaa01af655a457e4b47f.png

*Gdybym nie był współlokatorem to bym nie mógł opłacić...*

Dodatkowo również dopiero co zauważyłem doszło do złamania taryfikatora. W taryfikatorze pisze, że za "pojazd pozostawiony na prywatnej posesji" koszt wyjęcia auta z pp to 300$, a pracownik wymieniony wyżej wystawił mi je za 500$ 

ss:

Spoiler

image.thumb.png.d3da9ea62b437ca415e20fa26e8bdfec.png

Pojazd na posesji może być zabrany tylko wtedy gdy jest zgłoszenie od właściciela danej posesji, nie możemy zabierać pojazdów tak po prostu... 

Adept @HaemHype popełnił błąd, przyznał się i oddał koszty odholowane go pojazdu. 

Zwracaj uwagę na taryfikator i kwoty podane w nim, nie bierz pojazdów na siłę. 

Zostajesz ukarany upomnieniem słownym, a skargę przyjmuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.