Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Straszne LAGI przy driftowaniu

pejaslumsattack

Rekomendowane odpowiedzi

Za mało danych - przyczyn może być wiele poczynając od aplikacji w tle, obciążenia na 1. rdzeniu, modyfikacji graficznych gry (lub samych modyfikacji gry), ustawień gry/MTA, ustawień na serwerze.

Sugerowałbym sprawdzić te rzeczy. Używasz oryginalnego GTA SA? Od jak dawna ten problem występuje?

17 godzin temu, Volenir napisał:

Za mało danych - przyczyn może być wiele poczynając od aplikacji w tle, obciążenia na 1. rdzeniu, modyfikacji graficznych gry (lub samych modyfikacji gry), ustawień gry/MTA, ustawień na serwerze.

Sugerowałbym sprawdzić te rzeczy. Używasz oryginalnego GTA SA? Od jak dawna ten problem występuje?

Nie używam oryginalnego gta SA ale nigdy z nim nie miałem problemów i go nie zmieniałem. Teraz zaczynam podejrzewać że może być to wina win 11 którego zainstalowałem a on tak średnio jest przystosowany do takich starych gierek. 

Jest to też możliwe że mogą to być aplikacje w tle bo mam ich dosyć sporo włączane no ale nie wiem bo przy graniu w ta gierkę CPU mam zużycie 35-50% GPU podobnie s ramu mi używa 12gb

A i jeszcze powiem że dałem ustawienia graficzne w mta na najniższe i pomogło ale też tak się trochę dziwnie gra a ja nie wiem czego to wina bo moje podzespoły wyrabiają bez problemu

No wyłączyłem dymienie oraz obramowanie czatu (serio to obramowanie mi odjemowalo po 5fps XDD) już mi to wystarcza mam stałe 55/60fps więc nie instaluje 10spowrotem bo mi się nie chce z tym męczyć bo powrócić nie mogę musiałbym instalować 

Więc myślę że do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.