Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na GRUBINHO

Karaszka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39743
Login: parekulek
Nick oskarżonego: GRUBINHO
Powód skargi: celowe porzucenie aut organizacja/zwodowanie ich
Data zdarzenia: 19.04.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: gracz porzucił i zwodował 18 aut organizacja, według taryfikatora organizacji "7§. Członek który porzuci pojazd, wyloguje się z gry i nie zgłosi tego na odpowiedni kanał, jest zobowiązany zapłacić 1000$ kary na konto organizacji." proszę o zwrot 18*1k za porzucenie aut, 18*500 za wyciągniecie z pp czyli łącznie 27k na rzecz organizacji.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Witam Pana administratora oraz państwa zgromadzonych wokół tego tematu 

Chciałbym rozpocząć moją wypowiedź od stanowczego zdementowania czynów zarzuconych mi przez gracza @parekulek który rzekłwszy że to ja raczylem zatopić dorobek organizacji "The West Side" wydał te jakże obrzydliwą i ośmieszając w sposób haniebny moją osobę skargę.

Nie raczyłeś nawet dojść mi do zdania o co nalegałem a gdybyś dowiedział się prawdy ujrzał byś że okropnie się mylisz i przejrzał byś na swe oczy 

Mianowicie sytuacja wyglądała tak 

Jak co każde popołudnie spędzałem czas na radowaniu się tym co proponuje nam Sky z resztą wspaniałego zarządu który korzystając z okazji uważam że mamy najlepszy zarząd w historii polskiej sceny MTA ale już bez zbędnego przedłużania 

W pewnym momencie ujrzałem pędzącego w stronę naszej organizacji olbrzymiego pojazdy marki Yankee który to zatrzymał się przy naszej pięknej posiadłości i wybiegło z niego kilkoro napastników 

Byli to najprawdopodobniej członkowie wrogiej organizacji "La Cosa Nostra" @Szparoo oraz @xPawel69a za kierownicą znajdował się @czajkoSKY

Podbiegli zaś do bezbronnego mnie brutalnie atakując i wynurzając masę obelg 

lecz tym co najbardziej mnie rozwścieczyło to obłego kierowane do naszego wspaniałego lidera @parekulek 

Nie mogłem słuchać tak paskudnych słów wiedząc jak mężnym odpowiedzialnym i dobrym graczem ale przede wszystkim człowiekiem jest @parekulek

Przyciągnęli mnie więc do bankomatu wymuszając dostęp do dorobku organizacji który znacznie przewyższa konkurencję i zapewne owa zazdrość spowodowała taki ruch ze strony tych potworów 

Drżałem ze strachu lecz nie mogłem tego zrobić z powodu wielkiego szacunku i oddania swojej organizacji którą traktuje jak rodzonych braci za których wskoczył bym w ogień!

stawiając się po okrutnych torturach już nic nie pamiętam gdyż został wyprowadzony we mnie cios ze strony jednego z nich 

Następnie w geście zemsty zapewne wrzucili nasze cudowne pojazdy do basenu pokazując brak jakiegokolwiek szacunku wpisując w dokumenty mój nickname 

Taka moi drodzy właśnie jest prawda jakże traumatyczna i jeśli mogę prosić jeszcze o coś to proszę o wybaczenie gdyż jak mówi Biblia „Wtedy Piotr zbliżył się do Niego i zapytał: Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?. Jezus mu odrzekł: Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy"

Więc mimo iż to nie było moją winą jeszcze raz proszę o skruchę a przysięgam iż sprawiedliwości stanie się zadość po zgłoszeniu sprawy w trybie natychmiastowym na policję do funkcjonariusza @Rumcajs który już wyraził chęć do przesłuchania 

dziękuję...

Ps SPAMCIE WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA #FREEGRUBINHO

14 godzin temu, Daniel_Gut napisał:

Więc mimo iż to nie było moją winą jeszcze raz proszę o skruchę a przysięgam iż sprawiedliwości stanie się zadość po zgłoszeniu sprawy w trybie natychmiastowym na policję do funkcjonariusza @Rumcajs który już wyraził chęć do przesłuchania 

Pojebałes osoby ziomek xDDDDD jak ja nie jestem w policji i nigdy nie bede xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.