Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Aski

AMERIKAN2017

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:AMERIKAN2017
Nick oskarżonego: Aski
Powód: przyjęcia zlecenia i zejścia z służby 
Dowody: przypięte do skargi

Opis sytuacji: wezwałem taxi pracownik SATC przyjął zgłoszenie czekałem z 10 minut zastanawiałem się dlaczego tak długo nikt nie przyjeżdża zobaczyłem pod TAB a pan taksówkarz postanowił zejść z służby myślę że zostaną wyciągnięte konsekwencje z tego dziękuje i pozdrawiam

Zrzut ekranu (85).png

Zrzut ekranu (84).png

Witam

Sytuacja wyglądała tak, byłem na spawnie ls i przyszło zgłoszenie, po przyjęciu zgłoszenia jechałem w stronę sf, gdy nagle wyskoczyła mi sprawa prywatna (nie mogłem tego przełożyć) i wpisałem \zz i zostawiłem taxi na parkingu, po czym opuściłem serwer. Oczywiście później odstawiłem taxi na parking SATC. Myślałem że dla klijeta przyjdzie informacja i nie będzie prablemu. 

18 godzin temu, Banan99 napisał:

W związku ze skargą członek frakcji zostaje ukarany karą pieniężną w wysokości 2000$. Karę należy przesłać na konto Adm. RCON w banku (UID: 30077). Dowód z wpłaty proszę wstawić w odpowiedzi na ten post w ciągu 48h.

Skargę uznaje się za przyjętą.

image.thumb.png.2c5c9e2c14f3458d1ac4b28d4149f5ca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.