Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pazdek

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  CytryneQ.
Nick oskarżonego: @Pazdek
Powód skargi: totalna dyskryminacja mnie i mojej osoby.
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody: 
Opis sytuacji:  Gościu mam pytanie coś ci zrobiłem se napisałem "jot p e" to czemu mnie ukrałeś na 72h a typa co jechal z wami równo napisałeś "totalna obraza SAPD

997min" nie uważasz że coś tu nie halo to że masz supporta i mnie nie lubisz musisz się wyżywać na mnie bo se "jot p e" pisze gościu we idz chyba na farcie ci range dali,bo dla mnie jesteś smieszny, i tak wiem że nie pisze się skarg za nadanie kary ale co mam zrobić skoro gościu jest fałszywy se kara kogo lubi na bardzo krótko a kogo nie lubi to kara jak chce xD.

skarga pazdek.png

skąd ty możesz wiedzieć który to mój wybryk ? @Pazdek nie ważnie który wybryk nie żyjemy Przeszłością i nie patrzymy na nikogo kto co zrobił wcześniej jeżeli jest to takie twoje rozumowanie że karasz ludzi bo mają więcej wybryków rozumiem ok 😄

Przed chwilą, CytryneQ. napisał:

skąd ty możesz wiedzieć który to mój wybryk ? @Pazdek nie ważnie który wybryk nie żyjemy Przeszłością i nie patrzymy na nikogo kto co zrobił wcześniej jeżeli jest to takie twoje rozumowanie że karasz ludzi bo mają więcej wybryków rozumie ok 😄

Generalnie mogę sprawdzić Twoje wszystkie kary itp. i jeżeli masz ich dużo za takie typu rzeczy czy za obrażanie no to przesada żebyś cały czas obrażał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.