Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o odzyskanie hasła do konta zbychu997

kooniex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziś rano zostałem automatycznie wylogowany z konta, wpisuję swoje hasło i nie działa, mówię pewnie źle wpisałem. Wpisałem 5 potencjalnych haseł żadne nie działa, kliknąłem więc zapomnialem hasla i wchodze na logowanie do poczty, wpisuję wszystko a tu przysłowiowe 4 litery, hasło do POCZTY które miałem zapisane na pulpicie nie działa, wpisywałem dane dokładnie upewniając się kilka razy. No i ktoś wbił na mojego maila nie wiem jakim cudem zgadł do niego hasło, Ukazała mi się informacja, że pomocniczy email to czyjś gmail, tak więc jest to nie możliwe bo nigdy w swoim życiu nie zakładałem gmaila tak więc doszło do typowego złamania mojego hasła na pocztę. Kontaktowałem się z mirkiem, nikt nie wchodził nie logował się, ale dziwi mnie to że i tak nie moge odgadnąć mojego hasła więc prosił bym o resetację jeśli chodzi o autentyczność czy to ja to już mi powiedzcie w jaki sposób mam wam to udowodnić bo zapewne będziecie chcięli to sprawdzić czy przypadkiem nie sprzedałem konta etc itp. Tak więc moim celem jest odzyskanie hasła do forum i będe musiał zmienić e-mail bo założyłem dziś nowy.           // @zbychu997

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.