Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _GORDON_ oskarżony przez (BOT)WhiteShadow

(BOT)WhiteShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @_G0RD0N_

Data zdarzenia: 13/14.04.2022

Opis zdarzenia: Zaparkowałem swoje auto na samym końcu spawnu SF, wchodzę Dzisiaj widząc że pojazd znajduję się na parkingu policyjnyn z powodem "pojazd źle zaparkowany" podczas gdy był zaparkowany dobrze

Dowody:  Niestety nie posiadam ponieważ faktycznie zacząłem myśleć że pojazd był zaparkowany nieodpowiednio jednak gdy dziś dowiedziałem się od pracownika Sara że pojazd mógł stać w miejscu w którym stał postanowiłem że napiszę skargę. (Jeśli pracownik posiada ss że mój pojazd faktycznie stał zaparkowany źle to proszę pokazać chodzi o błękitne banshee stojące na końcu parkingu spawnu SF)

Witam, poniżej podaje zdjęcie, że samochód stał tam gdzie nie powinien, ponieważ nie ma drugiej linii parkingowej po boku pojazdu. Słyszałem od wielu pracowników jak od i wyższych rang, że nie można tam stawać pojazdu (nie raz miałem wezwanie od swoich, że trzeba zabrać auto z podanego miejsca. Jeśli jednak opiekun powie, że wina leży po mojej stronie, zwrócę pieniądze do ciebie jak najszybciej ( 250$)

banshee spawn sf.png

Witam, z góry chciałbym przeprosić za zamieszanie, doszło do błędu z naszej strony. W tym przypadku ostatnie miejsce parkingowe wyznacza krawężnik i pojazd oczywiście może tam stać. @_G0RD0N_ oddaj 250$ @(BOT)WhiteShadow oraz wstaw tutaj dowód wpłaty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.