Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bombaclaat!

SellSadlo14ID

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51042 Login: PerenialENJOYER
Nick oskarżonego: Bombaclaat!
Powód skargi: Umyślne przeszkadzanie graczowi / notoryczne odwalanie
Data zdarzenia: 10.04.2022 okolo godziny 18.00
Opis sytuacji: Kupując uszkodzoną sabre, która była w przecho chcialem zaoszczedzic na lawecie i dopchać ją samemu do mechanika. Podczas mojej misji pojawił się oskarżony gracz. Poinformowałem go, że nie potrzebuje jego pomocy, ale oczywiście nic sobie z tego nie robił i "Pomagał" mi na swój sposób. Trwało to kilka minut a gracz bawił się moim autem w najlepsze. Pisałem reporty na gracza ale nie przynosiły one skutku. Dodam tylko, że gracz ma wielki ubaw podjeżdżając na mechanika i zastawia graczom auta uniemożliwiajac im wyjazd pisząc na chacie jakis okrzyk bojowy "Bombaclaat!". Pewnie jest to dla niego smieszne, lecz wydaje mi się że nie do każdego trafia jego humor. Widział to supporter o nicku Klocek więc zdaje mi się, że może to potwierdzić. Dowody załączone na filmie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png

Gracz faktycznie nie powinien robić czegoś o co nie został poproszony. Został ostrzeżony przez innego członka administracji co było swego rodzaju przestrogą dla niego, żeby tego więcej nie robił, a więc skargę mogę uznać za przyjętą i przypomnieć ponownie, jeżeli ktoś sobie czegoś nie życzy to nie robimy tego na siłę tym samym utrudniając mu rozgrywkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.