Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mlodziutki.

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16690
Login: wojtpower12
Nick oskarżonego: mlodziutki.(tera posiada nick @eseba)
Powód skargi: nie spłata rat za auto
Data zdarzenia: 01.04.2022-04.04.2022
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2022-04-01_22-01-11.thumb.png.375042f9b1856e319eea153cc5d82289.png

mta-screen_2022-04-01_22-00-56.thumb.png.427fd74811339856a4a409eb35345c11.png

Opis sytuacji: dnia 01.04 2022 napisał do mnie gracz mlodziutki czy da rade cluba sprzedać na raty 120k napisałem że tak po czym przyjechaliśmy do urzędu dałem mu warunek że ma czas
do 04.04.2022 spłacić drugą rate i że jeśli nie spłaci to dodam mu te 2 dni pierwszą rate zapłacił czyli 52.500$ druga miał spłacić do dnia którego ustaliliśmy czyli do 04.04.2022 minął jeden dzień napisał do mnie
jakiś gracz o nicku Tego_typu że to mlodziutki. ten od raty no to napisałem ok potem napisał że niby spalił mu sie komputer i jest na laptopie co ma  na nim 20 fps a ja napisałem że ma na luzie czas jeszcze 3 dni a on napisał czy ja jestem ślepy
napisałem że nie była umowa i napisał czy da rade odmiane lub przedłużenie się nie zgodziłem nastepnego dnia czyli 03 wieczorem chciałem się spytac jak tam spłata lecz w wyszukiwaniu graczy że nie ma takiego gracza więc miałem zapisany vuid auta
i w bazie pojazdów zobaczyłem że posiada gracz eseba więc wchodze w profil  gracz wgl mnie do tera nie informował dla tego teraz napisalem tą skarge a  nie za 2 dni jeszcze szybciej po napisaniu że mu komp się spalił to napisał ,,trudno dostane perma i nie spłace"
napisałem że trudno będzie się tłumaczył skardze  gracza wgl nie widze na grze  tylko jedynie że na forum aktywny specjalnie zmienił nick żebym go nie znalazł i on nie musiał by oddawać
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: unknown.thumb.png.00b0ba96195ccef0e76f65a9b8305b0b.png

@czajkoSKYnapisałem do ciebie czy możemy sie wymienic albo przedłużyć czas bo kąputer mi się popsuł a nie chce cie oszukać  nato ty mi odpiosałes ze mam jeszcze 1 dzien odpisałem tobie czy jestes slepy poczym napisałes umowa to umowa  aktualnie nie mam komputera jedynie ten laptop  w kazdej chwili mogę wejsc na serwer i tobie go oddac a co do tego nicku to nie zmieniłem go po to zebys mnie nie znalazł bo kazdy normalny grasz jak oddaje auto w raty spisuje sobie UID pozdrawiam

Odmiana nie jest możliwa z tego powodu że kasy  już nie posiadam , jeśli posiadasz laptop to czemu nie zarabiasz napiszesz że 20 fps masz na 20 fps da się zarabiać dużo osób na słabych nawet umie zarobić 100k. Coś mi tu nie pasi odrazu ci się komp zepsuł po wzięciu furę na raty

I czemu tera kłamiesz że powiedziałem że jeden dzień  masz 

5 godzin temu, eseba napisał:

bo powinienes poczekac do całkowitej spłaty 

Gdzie to pisze w regulaminie że nie można  proszę mi zrobić ss lub zacytować , a po drugie już  minęło już 24h  od wymiany nie masz wyjścia musisz spłacić inaczej dostaniesz perma a co do tych kosiarek nie musisz na kosiarach tylko masz kurierke grzybiarz itd 

Mnie też nie obchodzi że masz 10 fps na kosiarach  wziołeś na raty to masz obowiązek spłacić 🙃

Czekamy na decyzję rcon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.