Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bartekmendoza

>BetonoweJaJa<

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3783
Login: patryk$
Nick oskarżonego: @BartekMendoza
Powód skargi: Nie splata dlugu
Data zdarzenia: 02-25 a czas był do 15.03
Dowody:  na ss
Opis sytuacji:No to tak gracz chcial stratuma  z lampami i vizu  i dalem mu na raty do 15.03 zapomnialem o tym niedawno mi się przypomnialo Bo mqm dług do splaty gracz twierdzi że nic nie pozyczal
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot_20220330-083042_Chrome.jpg

mta-screen_2022-02-25_19-30-00-1.png

Zacznijmy od tego że zapomniałem o długu po czym pisałeś do mnie w grze żebym ci oddał dług, teraz sobie przypomniałem.Po 2 oszukałeś mnie właśnie na tego stratuma pisałeś że to jest 2.2 a okazało się że to był silnik 2.1

Jeśli to nie problem napisz mi jaki był dług bo sam już nie pamiętam wiem że kupiłem tego stratuma za 75k bo tylko tyle miałem.

Chcesz mnie oszukać masz dług u kogoś i teraz niby przypomniałeś sobie miałem 75 k i dałem tobie wszystko 

Za ile kupiłem stratuma od ciebie 

Potem pisałem bo chciałem się odmienić bo był o silnik 2.1 a mówiłeś że to 2.2 

Oszukałeś mnie i teraz jeszcze raz chcesz nie mówię że nie mam długu ale oszukałeś mnie na silnik i teraz jeszcze raz chcesz 

Nw ile jestem ci winien wiem że dałem ci 75k ile jeszcze mi zostało ?

Za pojazd w dniu 25 lutego (dzień wymiany) zapłaciłeś 42.000$ - jak widać na załączonym wyżej dowodzie, miałeś spłacić do 15 marca zaległe 48.000$ - takowej wpłaty nie umieściłeś. Sam pojazd posiada aktualnie silnik 2.2 lecz nie widzę nigdzie pytania z twojej strony, jaki jest silnik pojazdu oraz ogłoszeń gracza i informacji, jakoby gracz ogłaszał iż pojazd posiada takowy silnik. Z waszych wiadomości prywatnych również nic nie wynika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.