Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Plotek3

Domiq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3825
Login: Domiq
skarżonego: Plotek3
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi>
Data zdarzenia: 19.03.2022  08:20
Dowody: 

Opis sytuacji:  Staliśmy sobie z @TigerShoot na taxi zone czekając w spokoju na klientów. Gracz Plotek3 zaczął stawać za mną wysyłając na czacie "UBER TAXI TANIIO SZYBKO !!!" dlatego wyszedłem z taxi pisząc do gracza by wyjechał z tego miejsca. Gracz chwilę postał i gdy Tiger podszedł gracz odjechał przejeżdżając go (niestety na to dowodu nie mam gdyż ujęcie z gry nie chciało mi się zrobić). Po przyjechaniu z mechanika gracz ponownie zaczął wjeżdżać na taxi zone. Potem zaczął się tłumaczyć, że na spawn może stać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  
Screenshot_4.thumb.png.c49647c9685786c4603e7c3834b48f81.png

Odnosząc się do pytania pana administratora. 

Na początku nagrania zacząłem się cofać gdyż owy gracz wjechał na taxi zone już z dziesiąty raz doskonale wiedząc, że nie może tam wjeżdżać. Potem zajechałem mu drogę, ponieważ mógł wyjechać tą samą stroną, którą wjechał.

Gracz zignorował kilka wcześniejszych wiadomości typu "wyjedź" i cały czas prowokując, wjeżdżał na taxi zone. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.