Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _Pinki87_

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27379
Login: mienots.
Nick oskarżonego:  _Pinki87_ @Filipkozak
Powód skargi: Przypadkowe sprzedanie cheetaha za 6k
Data zdarzenia: 15.03
Dowody:[2022-03-15 17:47:33] [Output] : >> [13] _Pinki87_: chcesz previona 1,5 pb za 8k?   [2022-03-15 17:48:38] [Output] : (13) _Pinki87_: albo [2022-03-15 17:48:44] [Output] : (13) _Pinki87_: za 6k  [2022-03-15 17:48:51] [Output] : (13) _Pinki87_: 6.5 tyle mam  [2022-03-15 17:48:53] [Output] : (196) .mientos.: to chodz

https://imgur.com/a/wJruPvb
Opis sytuacji: No to tak chciałem sprzedac pojazd marki previon za 6,5k gracz anulowac z 3 wymiane  i miss dodalem cheetaha i nie zobaczylem. A i teraz zobaczylem ze posiada go gracz o nicku Filipkozak czyli zostal sprzedany dalej.I próbowałem z graczem jeszcze odmiany jak był na serwerze może potwierdzić WhiteTiger ponieważ zajmował się tą sprawą lecz gracz anulował wymiane.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2022-03-15 17:51:34] [Output] : (196) .mientos.: informuje o skardze no innaczej nie mam bo z serwera wyszedl

Spoiler

Na ten temat wiem tylko tyle że posiadam czitacha ale dosłownie nie wiedziałem że mam go w takich sposób jak to on opisał. 
A kontaktowałem się z graczem Pinki i opowiedział mi swoją historię i myślę że SKARGA jest bez SENSU. Dlaczego tak myślę ? 
Ponieważ gracz sprzedając tego previona sam się pomylił. Jeżeli sprzedaje samochód to w blipie pisze JASNO "zaakceptuj" tranzakcje
A więc REGULAMIN tutaj nic nie pomoże z względu że sam zaakceptował wymianę. Nawet głupi by zrozumiał że ma popatrzeć 2 razy co sprzedaje i później zaakceptować...... 
Skarga moim zdaniem bez sensu sam się dał oszukać jeżeli zaakceptował tranzakcje. 
Mógł popatrzeć 2 razy tak jak każdy by tak zrobił sam siebie oscamował moim zdaniem. 
Tylko dziwne jak można pomylić napisa cheetach z previon xDDDD myślę że to specialnie zostało podrobione. 
I proszę administrację popatrzeć na to z dwóch stron jeżeli w blipie pisało "" ZAAKCEPTUJ" " 2 strony zaakceptowały więc oby dwoje się zgodzili. 
Tak stworzyliście skrypt więc regulamin tutaj nie powinien nic pomóż z powodu że sam skrypt sam pokazuje że trzeba zaakceptować.... xD 
A jeżeli już patrzycie na regulamin to po co te akceptowanie i oczekiwanie 10 sekund przed tranzakcja ? 
Moim zdaniem SKARGA powinna być odrzucona każdy za akceptował tranzakcje. 

życzę każdemu miłej nocy! 

Dodam jeszcze że na klipie widać jak chłop pierw klika tam gdzie previon a nagle wywala i znów podchodzą do tranzakcji i CHŁOP klika w inne miejsce niż poprzednie więc moim zdaniem to i tak było zrobione specialnie 😎 . 

+ widać że gracz pinki się pomylił z kwotą to od razu do niego napisał że się pomylił xD więc by nie widział samochodu ?>???? WTFFFF 
Tak samo pierwsze podejscie klika na ostatni samochod PREVION a drugie podejscie klika nagle inny samochod ??? DZIWNA SPRAWA 
Zapomniał który klikał przy pierwszym podejściu.  
Coś tu śmierdzi ja nie oddam cheetacha ponieważ moim zdaniem chłop sam siebie oscamował co widac na nagraniu że poczekał sprawdził kwotę mógł poczekać i sprawdzić samochód ale NAGLE nie sprawdził i """ZAAKCEPTOWAŁ TRANZAKCJE"""!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.