Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na GoodSpeler

Exy.cj

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8435
Login: Exy
Nick oskarżonego: GoodSpeler
Powód skargi: Olewanie wpłacenia kwoty wstępu dla organizacji + odejście.
Data zdarzenia: Dzis
Dowody:  https://imgur.com/a/LZhs6IG
Opis sytuacji: No co dodaliśmy go wczoraj do org, miał czas do 20:00, żeby wpłacić. Przychodzi następny dzień i daliśmy mu czas do 13, również nie wpłacił, ale podobno nie miał neta. Przed chwilą był na serwerze pisalem mu zeby przelal ale sobie olewal temat i odszedl tyle w temacie elo
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/LZhs6IG

koleżka przeglądał skargę i nie raczyl odpisac

z powodów osobistych @GoodSpeler nie może odpowiedzieć, przekazuję więc jego odpowiedź 

Owszem nie zapłaciłem składki ponieważ doszły mnie sułchy iż mój kolega będzie tworzył organizację .Początkowo był plan aby zapłacić i zostać w organizacji ale gdy potwierdziło się na 100 proc że kolega utworzy swoją własną org to odszedłem prawie że od razu po powrocie ze szkoły do domu,a prawdą jest to że pisałem że o 13 wpłacę lecz chwilę przed 13 otrzymałem info iż będę mógł dołączyć do org kolegi (dodam iż wszystkie auta które używałem zostały odstawione w stanie naprawione 100proc oraz zatankowane regulaminowo ).Nie zamieram płacić wstępnego ponieważ min organizacja powinna od razu wymuszać wpłatę a jeśli ktoś nie wpłaci wstępnego to od razu usuwać oraz warto dodać iż w organizacji byłem zaledwie kilka godzin+nic nie zepsułem/uszkodziłem.Pozdrawiam GoodSpeler

10 godzin temu, Naznaczony napisał:

z powodów osobistych @GoodSpeler nie może odpowiedzieć, przekazuję więc jego odpowiedź 

Owszem nie zapłaciłem składki ponieważ doszły mnie sułchy iż mój kolega będzie tworzył organizację .Początkowo był plan aby zapłacić i zostać w organizacji ale gdy potwierdziło się na 100 proc że kolega utworzy swoją własną org to odszedłem prawie że od razu po powrocie ze szkoły do domu,a prawdą jest to że pisałem że o 13 wpłacę lecz chwilę przed 13 otrzymałem info iż będę mógł dołączyć do org kolegi (dodam iż wszystkie auta które używałem zostały odstawione w stanie naprawione 100proc oraz zatankowane regulaminowo ).Nie zamieram płacić wstępnego ponieważ min organizacja powinna od razu wymuszać wpłatę a jeśli ktoś nie wpłaci wstępnego to od razu usuwać oraz warto dodać iż w organizacji byłem zaledwie kilka godzin+nic nie zepsułem/uszkodziłem.Pozdrawiam GoodSpeler

Dobra ta twoja śmieszna historyjka. Jedyne co potrafisz to zmyślać. Miałeś początkowo czas tak jak wspomniałem do 20 w dniu dołączenia do organizacji, to czemu tego nie zrobiłeś? Kolejnego dnia zacząłeś wymyślać historyjki, że zaraz wpłacisz bo Ci prąd wyłączyli, a nagle na serwer wchodzisz i sobie olewasz? Kolejna sprawa to nie Składka tylko wstępne, które każdy musi wpłacić, no ale masz jakąś historie śmieszna, ktora nawet nie ma sensu. Nie zamierzach wpłacić co nie ? A wcześniej to ja się upierałem, żeby dać Ci czas do 20? Co do pojazdów to nie ma nic wspólnego do tej całej skargi, jednakże poatanowie sobie dodać akcepcje pewnych rzeczy

Nadal chcesz mi wmówić, że do kolegi chciałeś iść? Koniec tej śmiesznej twojej bajki i czekam na rozwiązanie skargi. @WhiteTiger

Jedna istotna rzecz. Byles również na evencie i go wygrałeś po czym otrzymałeś 5000$ no i jeszcze mi powiedz ze pieniędzy nie masz. Wnioskuję o zwrot tych pieniędzy.

Proszę o udzielenie możliwości wypowiedzenia się osoby, która go dodawała, czyli @Nikson.cj, bo on tez ma konkretne dowody na niego

Screenshot_20220317-065757_Discord.jpg

Owszem miałem wpłacić pieniądze do 20 lecz o tym zapomniałem (napisałem następnego dnia że wpłacę ale stało się to co opisałem w poprzednim poście) lecz w tym czasie wywalało mi internet oraz prąd (mogę dać ssy white Tiger'owi wykonanych telefonów do dostawcy internetu jak i prądu).Nie zamierzam ci nic wmawiać że chciałem iść do kolegi bo chciałem mam również na to ssy które mogę dać White Tiger'owi .Co do eventu to wygrałem go w 100proc legalnie więc nw o co się spinasz . Pozdrawiam GoodSpeler.    

//Wklejam za @GoodSpeler

12 godzin temu, Naznaczony napisał:

Owszem miałem wpłacić pieniądze do 20 lecz o tym zapomniałem (napisałem następnego dnia że wpłacę ale stało się to co opisałem w poprzednim poście) lecz w tym czasie wywalało mi internet oraz prąd (mogę dać ssy white Tiger'owi wykonanych telefonów do dostawcy internetu jak i prądu).Nie zamierzam ci nic wmawiać że chciałem iść do kolegi bo chciałem mam również na to ssy które mogę dać White Tiger'owi .Co do eventu to wygrałem go w 100proc legalnie więc nw o co się spinasz . Pozdrawiam GoodSpeler.    

//Wklejam za @GoodSpeler

Nie obchodzi mnie twoje żałosne tłumaczenie oraz to, że idziesz do kolegi do organizacji. Widzę, że nie rozumiesz na czym polega skarga. 

Zaakceptowałeś zapłacenie kwoty wymaganej czyt. wstępnej i gdzie ta wpłata? Nie ma. Czekam na admina bo się z tobą nie dogadam.

@WhiteTigerdoczekam się werdyktu, bo nie zamierzam czekać tygodni na rozwiązanie xd

Witam z tej strony V-lider ArmyOfCJ

Z racji iż niemam zamiaru czekać na jakiś werdykt postanowiłem sobie sam udzielić głosu a zatem. 

Dnia 14.03.2022 gracz o nicku GoodSpeler postanowił napisać do nas podanie które sam mu zaproponowałem w grze. Po napisaniu podania przyjąłem gracza do organizacji. Gracz w akceptacji sam podkreślę SAM napisał że wpłaci o godzinie 20:00 2.5k wstępnego. Po kilku godzinach zaproponowałem graczu dołączenie do eventu w którym wygrał 5k gratulacje. Następnie przypomniałem mu o wpłacie lecz chyba zapomniał o niej CHYBA. Następnego dnia napisałem do gracza że dam mu szanse na wpłatę do końca dnia lecz gracz samemu postawił na to że wpłaci o godzinie 13:50. Mówił on że na pewno wpłaci. 

Oczywiście dla GoodSpelera mówię teraz że to co zrobił zalicza się do oszustwa na pieniądze. Sam pisał że wpałci po czym tego nie zrobił i jeszcze opuścił org. 

Chciałbym dodać że tłumaczenia gracza brakiem internetu bądź tworzenie org kolegi jest bez sensowne i nie na miejscu gdyż co ma wpłata wejściowa do organizacji kolegi? Mógł wpłacić w każdej chwili pieniądze do banku gdyż zajmuje to 1 minute. Następnie tłumaczenie się gracza ze ma słaby internet podczas grania w tym samy czasie w MTA jest słabe. Jak można się tłumaczyć że ma się słaby internet w tym samym czasie grając oraz przeglądając platformę discord? Według mnie śmieszne zachowanie. 

Do całej sprawy dodaje ss dowodów które zebrałem na gracza GoodSpeler 

Chciałbym @WhiteTigerpoprosić o szybkie rozpatrzenie sytuacji gdyż tu niema co rozmyślać. 

Zostaliśmy oszukani a gracz proboje się wybronić bez sensownymi argumentami.

To na tyle odemnie dziękuję. 

PS. WhiteTiger nie dawaj punktów❤️😢

Screenshot_20220317_081913.jpg

Screenshot_20220317_081850.jpg

Screenshot_20220317_081703.jpg

Screenshot_20220317_081640.jpg

Screenshot_20220317_081622.jpg

Screenshot_20220317_081527.jpg

Screenshot_20220317_081507.jpg

57 minut temu, Naznaczony napisał:

Dobra zapłacę wam to wstępowe w niedzielę (nw o której dokładnie bo nie wiem kiedy wrócę do domu z wyjazdu ) obecnie od wtorku nie ma mnie w domu więc wam tego teraz nie dam rady zapłacić.Poproszę UID exy'ego  

//wklejam za @GoodSpeler

Teraz nagle chcesz przelać? 

Uid 8435 nie pozdrawiam 

5 minut temu, GoodSpeler napisał:

Chcę wpłacić tylko temu że jestem na wczasach i nie chce mi się kułcić + nie chce marnować czasu naznaczonemu.Pozdrawiam

Gdzie mam ci w niedzielę wysłać potwierdzenie przelania ? Na dsc czy forum ?

A i @Exy.cjzamykamy skargę czy nie ?

Potwierdzenie wpłaty  tutaj, skargi nie zamykam dopóki nie będzie przelewu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.