Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na RicK._.

bestia66

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: imgores
Nick pracownika: RicK._.
Powód: Bezproblemowa, szybka i przyjemna podróż.
Dowody: https://imgur.com/a/bGSihLJ
Opis sytuacji: Pracownik Frakcji po przyjęciu zgłoszenia zjawił się bardzo szybko na miejsce. Stosował się do ograniczników, nie skracał sobie drogi itp. Nie mam nic do zarzucenia owemu pracownikowi. Bardzo mi się podoba że RicK._. jest bardzo miły i uprzejmy, zapytał o radio, czy też zadawał mi pytania, aby umilić całą podróż. Pracownik cechuje się bardzo poprawną polszczyzną, nie ma w jego przypadku żadnych błędów ortograficznych, przez co fajnie się rozmawiało. Uważam, że zasługuje na jakieś dodatkowe wynagrodzenie za swoje zaangażowanie.

Z poważaniem,
~imgores

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.