Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na surfus_1370

artix22228

Rekomendowane odpowiedzi

Login: artix22228
Nick oskarżonego: surfus_1370
Powód skargi: oszustwo finansowe
Data zdarzenia: 10.03.2022
Dowody:bedzie w plikach bo nie robiłem zdjęć
Opis sytuacji: kupił odemnie moonbeam vuid 216 a jak sie pytałem o cennik powiedział ze to jest 60k warte nie wiecej a ze mnie nie było 2 lata na serwerze pózniej fugi mi uświadomił ze jest to warte ok 300k dlatego to pisze zebym mógł dostać zwrot auta a ja dam mu zwrot pieniedzy 

Witam zapytałem cie czy sellasz coś z swoich fur, po kilku minutach rozmawiania na pm i potem pod urzedem na czacie lokalnym sam napisales zebym dal 60k i zabierał go " bo cie denerwuje " . Co do zanizania ceny sprzedales tak samo kilka aut taniej, m.in bliste 3ns za smieszne pieniadze, a mysle warta jest lekko 350k. Ja za kloca po wlozeniu troche vizu, m.in bodykitu mam offki w granicach 180-200k więc nie mam pojecia skad wycena 300k. 

Tyle ode mnie, nastepnym razem jesli nie jestes pewny ile co jest warte zapytaj sie kolegi wczesniej lub zrob licytacje na forum. Wtedy doinformujesz sie ile co jest warte i nie bedzie takiego problemu. Dodam tylko ze pojazd jest w dieslu co dodatkowo znaczaca obniza jego wartosc.

2022-03-10 16:25:28    artix22228    dobra dawaj 60k za niego i bier bo mnie wku****

Dodam loga w którym sam zaproponowałeś cene a ja się zgodziłem, przeklenstwo zakropkowalem.

tylko ze blista to całkiem inna sprawa i poszła po znajomośći to nwm co to ma do rzeczy a z tego co wiem to dokładnie cena klocka nie ważne czy w dieslu to 300k do nego  i ze id ma znaczenie 🙂a ty jak napisałeś ze diesel zaniża cene i go nikt niechce kupować bo diesel wiec no 😉 

6 godzin temu, artix22228 napisał:

tylko ze blista to całkiem inna sprawa i poszła po znajomośći to nwm co to ma do rzeczy a z tego co wiem to dokładnie cena klocka nie ważne czy w dieslu to 300k do nego  i ze id ma znaczenie 🙂a ty jak napisałeś ze diesel zaniża cene i go nikt niechce kupować bo diesel wiec no 😉 

Tak napisalem ze diesel obniza cene i jest nim mniejsze zainteresowanie, jest to prawda w 100% kazdy gracz ci to powie. Napisales w skardze ze oszukalem cie co do wartosci auta o nic o tym nie wspomnialem ile owy pojazd jesy warty. Sam napisales ze jak dam te 60k to zebym to zabieral. Wedlug mnie skarga jest pisana troche na sile. Inni gracze w tym momencie zarobili na tobie duzo wiecej, a ty i tak piszesz skarge na mnie. Tak jak mowie za kloca offki mam 180k w hajsie i 200k w wymianie. Sam wlozylem w niego, bodykit i felgi. Wychodzi ze zarobie kolo 100k. Jest to mala kwota w porownaniu do mojego majatu i innych aut ktore sprzedales. Dodam jeszcze od siebie ze po zapytaniu czego tak tanio sprzedales te auta, odpisales mi ze i tak jestes na tym zarobiony wiec ci to lotto. Jesli sprzedajesz fure po znajomosci komus 300-350k taniej to totalnie nie rozumiem czego piszesz skarge o 100k.

Tutaj wklejam loga po tym jak zapytalem czego tak tanio sprzedales jedno z aut: 

2022-03-10 16:12:00    artix22228    surfus_1370    kiedyś to za grosze kupiłem wiec i tak profit spory XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.