Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Żegnam widzowie :D

WersuS

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż nadszedł też na mnie czas sporo minęło było fajne jak i śmieszne chwilę kiedyś może tam do was wbije także chce podziękować paru osobom i zawijam 

@Hrabia_Klocekza te niezapomniane chwile na serwerze super kolega z ciebie za te pomoce również ci dziękuję i abyś się nie zmieniał 

@x-x-x-Arek-x-x-xza fajny początek na serwie i kox kolegę

@PaToReQ_LaGGeRs7za te twoje lag sytuację i rozwój organizacji nie zmieniaj się

@siema.Fajny somsiad tego typu pozdrawiam

@frendzel jest dużo tu aby o tobie gadać ale w skrócie dzięki Ci za te mile chwilę na serwerku kogz Jester twój pamiętaj i nie zmieniak się

@Lemannoi nadszedł czas na lemana cygan jakiego nie mało ale dzięki Ci również za bycie ze mną na serwerku sgt tego typu

@PUFFYcejot jakiego nie grali ale mój cejot 😛

Przez te 1-2tyg możecie mnie widzieć chwilowo na serwie bo muszę dopilnować aby spłacili mi kaske. Jak okims zapomniałem to przepraszam z całego serduszka dziękuję tym osobom które ze mną były za miły pobyt na serwie więc żegnam 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.