Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Piorko

Kolciarz.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 25772
Login: Kolciarz
Nick oskarżonego: Piorko
Powód skargi: Oszustwo 
Data zdarzenia: 28.02.2022
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Gracz zapewniał mnie że slavman jest ft bez nitra a okazało się że jest bez gz, baku, abs 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/bwgnSeQ

Zapewniałem że jest bez nitra na torowym i do tego jeździliśmy na diagnostykę w LV by gracz Kolciarz. sam sprawdził czego nie ma slamvan a po drugie kiedy sprzedawałem auto była hydraulika. Świadkiem w tej sytacji jest gracz @Biorko(Dev) który widział te całe zdarzenie pamiętam nawet jak pokazywałem mu ile pali auto. Pozdrawiam Piorko 

Godzinę temu, Piorko napisał:

Zapewniałem że jest bez nitra na torowym i do tego jeździliśmy na diagnostykę w LV by gracz Kolciarz. sam sprawdził czego nie ma slamvan a po drugie kiedy sprzedawałem auto była hydraulika. Światkiem w tej sytacji jest gracz @Biorko(Dev) który widział te całe zdarzenie pamiętam nawet jak pokazywałem mu ile pali auto. Pozdrawiam Piorko 

Raczej większość osób potwierdzi, że pojazd marki Slavman posiadal Hydre bo nie raz widziało te auto na ulicach SA.

To że gracz Kolciarz. nie jest w stanie przeczytać tego było napisane na diagnostyce to nie moja wina niech sprawe wyjaśni administracja która ma dostęp do logów itd.

2 godziny temu, Kolciarz. napisał:

Opis sytuacji: Gracz zapewniał mnie że slavman jest ft bez nitra a okazało się że jest bez gz, baku, abs 

Gracz również nie jest w posiadaniu auta. Przed sprzedażą powiedziałem mu żeby sprawdził forum i id auta które chce kupić czy to zrobił czy nie to nie ma znaczenia bo diagnostyka w LV pokazała wszystko

obraz_2022-03-05_194150.png

3 godziny temu, Kolciarz. napisał:

kolejną sprawą jest to że grasz Kolciarz. nawet nie podał żadnego dowodu że pisałem coś takiego nie ma nic. Pozdrawiam rodzinką iorko 

Chłopaczku sytuacja wyglądała tak, że podbiłeś do nas na giełdzie LV zainteresowany zakupem owego pojazdu o którego jest skarga wariaciku tego typu. Potem pojechaliśmy na diagno byś obczaił czego ten pojazd nie ma dokładnie, ponieważ gracz Piorko napisał w skrócie to, że Slawek nie ma Nitra baku/abs. W celu upewnienia pojechaliśmy na diagno gdzie negocjowałeś cene z owym graczem nawet pamiętam jak dałeś mi 1k po to byś wsiadł do tego pojazdu XD63PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.