Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kolciarz.

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 316
Login: FajnyZiomek 
Nick oskarżonego: Kolciarz. 
Powód skargi: oszustwo w transakcij 
Data zdarzenia: 04.03.2022
Dowody: 2022-03-04 17:37:17 Kolciarz. mam slavmana ft torowy bez nitra
Opis sytuacji: kupowałem pojazd slamvana od gracza dostałem i informacje ze ft bez nitra a okazało się po zakupie że nie posiada baku napędu abs oraz gz. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

obraz.png.50d3b0760b4bae86ade1e51e94f53d38.png

9 minut temu, Kolciarz. napisał:

@Kolec wyjaśnię to tak sam nie wiedziałem że to tego nie ma slavman stał tylko i wyłącznie u mnie na domku sam poprzedni właściciel oszukał więc proponuje odmianę 

Nie ma możliwości odmiany ponieważ zainwestowałem w pojazd. To że ty kupiłeś z błędna informacją o tune, powinieneś sam potem upewnić się czego pojazd nie posiada i dopiero go sprzedać. Czekam na wypowiedź Administracji. 

26 minut temu, Biorko(Dev) napisał:

Hydraulika zamiast GZ i ma MZN więc nie wiem gdzie ty napęd niby zbugiłeś XD

bez pkt ale tu ulepy skargi piszą

image.png.18ee2c98c55e6266cbac232294e4869c.png

Z hydraulika się zgodzę a zmiana napędu liczy się do ft, to że posiada Mzn to nie znaczy że ma napęd, można zamontować to i to np awd i mzn mieć. 

2 minuty temu, Piorko napisał:

mzn- możliwość zmiany napędu XD

Sam napęd na stałe np awd to co innego i gracze to wliczają do ft, nie bez powodu w ogłoszeniach mają np PFT bez nitra i mzn. 

I tak przypomnę 

§ 3

W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek .

@Kolciarz. przed ogłoszeniem pojazdu powinieneś sprawdzić jego tuning i wypisać ewentualne braki, a to, że poprzedni właściciel cię oszukał to temat do innej skargi. Wymieńmy braki w pojeździe:

• Powiększony bak 150L 65000$ (65k)
  • System ABS 15000$ (15k)

Co daje nam łącznie 80000$ (80k) do zapłaty. 

A odnosząc się do napędu to:

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD.

@Kolciarz. posiadasz wystarczająco gotówki, aby uregulować dopłate. Dam ci 24h na wykonanie przelewu poprzez bank Los Santos (316 UID).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.