Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Shadov

SprytsBeng

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kebcio
Nick oskarżonego: @Shadov
Powód skargi: Taran,brak zapłaty.Niegodne zachowanie członka ekipy
Data zdarzenia: 23.11.2020
Dowody: 

Opis sytuacji: Zawoziłem nowego gracza na magazyn,zatrzymałem się żeby włączyć muzykę.Wsiadł do mnie pasażer który chciał podwózkę,wiec zapytałem się "Co tam wariacie"? Nagle nasz oskarżony Shadov wjechał we mnie i nie zaplacil,nie chcialo mi się z nim kłocić o te parę groszy i odjechałem.Skargi bym nie napisał ale gdy wiozłem danego gracza zatrzymałem się przy bramkach,nasz oskarżony stanął za mną chociaż miał jeszcze jedną wolną bramkę,ja nie miałem przy sobie danej ilości gotówki żeby zapłacić za przejazd więc poprosiłem gracza którego podwoziłem aby mi  dał,wiadomo że zanim wpiszę komendę minię trochę czasu a pan shadov stojąc za mną oczywiscie przypominam że miał bramkę wolną napisał Szybciej! wiedząc że mnie sprowokuje.Ja zdenerwowany powiedziałem parę słow i oczywiście nasz pan Shadov dopiero wtedy włączył status rangi nad sobą i nadał mi karę z którą sie zgadzam bo popełniłem błąd,ale nie zgadzam się na zachowanie pana supportera który prowokuje. Nagranie z bramek również mogę podesłać pozdrawiam. Przepraszam za czarny ekran od 0.29 w filmie,błąd programu do montażu.

Dobrze że na nagraniu słychać twoje piękne słownictwo do mnie. Moja taxi nie miała uszkodzeń, później sprawdziłem suszarką była ona naprawiona 1000/1000, można to uznać za błąd synchronizacji mta. Wina nie leży po niczyjej stronie. 

Do sytuacji na bramkach, czekałem na swoją kolej aby przejechać, lekko wjechałem w tył twojego pojazdu, chciałem zapłacić za szkodę, lecz tego nie zrobiłem po tym jak nazwałeś mnie "cepem" - Zostałeś za to odpowiednio ukarany.

6 minut temu, Kebcio napisał:

Miałeś wolny przejazd obok i prowokowałeś pisząc długo jeszcze ?

Wcześniej był tam pojazd więc postanowiłem skorzystać z bramki obok 😉 Lecz ty stałeś tam dobre 2 minuty, nie informując iż nie masz przy sobie pieniędzy, chętnie bym Ci je dał. Jedyne co napisałem to "Szybciej." Ponieważ bardzo śpieszyłem się na bazę satc. 

Pozdrawiam,

Shadov

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.