Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na Doświdczonego Pracownika Baleron

Fran3k

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  @Aureliusz
Nick pracownika: @Baleron.uf
Data zdarzenia:  2022.02.26 20:51:54
Opis zdarzenia: 

Wędrując po dzielnicy Ocean Flats w mieście San Fierro natknąłem się na pojazdy, które zostały zaparkowane w sposób niewłaściwy, gdyż znajdowyamy się na terenie domku, którego nie da się wykupić, co jest karane umieszczeniem pojazdu na parkingu policyjnym. Nie czekając długo postanowiłem wezwać służbę drogową do zainstniałej sytuacji. O godzinie  20:51:48 wysłałem zgłoszenie do frakcji San Andreas Road Assistance z szczegółowymi informacjiami na czym polega moje wezwanie o przyjaz pojazdu transportowego - lawety. W mgnieniu oka moje zgłoszenie zostało przyjęte o 20:51:54 przez Doświadczonego Pracownika @Baleron.uf. Pracownik w szybkim tempie dojechał do miejsca zgłoszenia gdyż zajeło mu to 2 minuty. Po przywitaniu się z kierowcą, który uprzejmie przedstawił się stopniem służbowym omówiłem mu dokładnie zakres wezwanej interwencji. Dzięki doświadczeniu jakie posiada pracownik przewiezienie pojazdów i wysprzątanie terenu zakończyło się o 21:03:23.

Takich pracowników potrzebują nasze stany San Andreas,
Dowody:  https://imgur.com/a/kSlgqrM

Życzę sukcesów w frakcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.