Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

Pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pawelek

Nick oskarżonego: Krychu

Powód skargi: Nadużywanie rangi

Data zdarzenia: 2022.03.04 20:02

Dowody: niżej

Opis sytuacji: Witam serdecznie. Postanowiłem wejść na forum i zobaczyć co się dzieje. Po chwili przeglądania cały czas były statusy na temat Ukrainy. Nie spodobało mi się to, więc wypowiedziałem sie na ten temat w statusie. W statusie powstała dyskusja i po jakimś czasie dostaje punkty za "Oczernianie", a nie doszło nigdzie do tego. Po tym jak dostałem punkty zobaczyłem, czy mój status który zrobiłem nadal jest - i był. Spytałem moderatora na discordzie za co dokładnie te punkty, to mi nie odpowiedział tylko wszedł i usunął ten status. 

image.png.244c58288a45e663303b784c8ed8e186.png

274702008_500598214811748_2480252545307397828_n.png

274562583_653131892642289_6907035150865239192_n.png

Hej, dowody które sam przedstawiłeś czyli głównie sam twój status oraz odpowiedzi do innych graczy jednogłośnie pokazują, że nie masz za grosz kultury i nie liczysz się ze zdaniem innych osób. Co do samej sytuacji która obecnie panuje jak dobrze wiemy na świecie: Nie należy aż tak ostro reagować, wystarczyło odpowiednio dobrać słowa, lecz ty postąpiłeś inaczej. To tyle z mojej strony, czekam na odpowiedź ze strony Administracji RCON.

Witam sierżanta Kryche. Gdzie masz napisane, że musze się liczyć ze zdaniem innych? Napisałem co sądzę o zachowaniu tych osób - każdy ma prawo do własnego zdania. Powstała krótka dyskusja w której napisaliśmy własne zdanie i każdy poszedł w swoja stronę. Co jest nie odpowiedniego w moich wypowiedziach? Zainteresuj sie sobą, a nie moja kultura. Nie złamałem regulaminu forum, bo wszystkie przekleństwa dostały cenzurę. Dalej nie wiem gdzie to "Oczernianie", to może mi wyjaśnisz 😉

Całość zbiega się, według oskarżonego do tego, że po prostu wystąpił z Twojej strony brak kultury, co nie ma związku z oczernianiem, jak zostało to zaznaczone przy doborze kary. Ilość punktów była właściwa, wybrana przez niego opcja już nie, być może wynika ze złej interpretacji sytuacji do wybranej opcji w nadawaniu kary.

Punkty mimo wszystko pozostają, bo został złamany regulamin forum, @Krychu proszę o odpowiednią interpretację sytuacji pod względem dobieranego tytułu kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.