Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mechatron

Rawley

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6889
Login: domileol
Nick oskarżonego: Mechatron
Powód skargi: Brak spłaty systemu ratalnego
Data zdarzenia: Gracz miał wyrobić do dnia 05.02.2022 lecz z powodu mojej choroby na C-19 nie wchodziłem na serwer i wydłużyłem czas graczowi do 20.02.2022
Dowody: https://imgur.com/a/RrF7XJo
Opis sytuacji: Gracz Mechatron (UID 2402) zabrał w system ratalny samochód marki Euros (VUID 2845) na kwotę 170000$ zobowiązywał się spłacić do 31.01.2022 roku. Dnia 31.01.2022 napisałem do niego czy da radę spłacić samochód. Powiadomił mnie o tym że nie da rady spłacić lecz poinformował mnie również o tym że samochód zmienił kolor bez uprzedniego poinformowania mnie o tym więc uznałem to jako akceptację systemu ratalnego bez możliwości odwołania się. Graczowi mogę dać więcej czasu na spłatę samochodu jeśli nie jest w stanie aktualnie się wyrobić. Informuję że gracz dostał czas do 07.02.2022r. już jeden termin. Więc gracz na spokojnie powinien wyrobić się ze spłatą samochodu od dnia 21.01.2022r. do dnia dzisiejszego 26.02.2022r. w ciągu miesiąca i 5 dni dalej zwane 36 dniami powinien wyrobić się ze spłatą ponieważ wychodzi to około 4.7k na dzień a z tego co widzę gracz przebywa często na serwerze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.1cbe4186e1bcc8d55a45ae280c5d54fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.