Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na @^Mlodziutki

Boszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14747 Login:
Cosmoo Nick oskarżonego: ^Mlodziutki
Powód skargi: Oszukanie na tune pojazdu
Data zdarzenia: 22.02.2022
Dowody: nie posiadam ssa z tego co pisał ale powinien być w logach (do gracza Matiolo pisany był tune)
Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak zakupiłem od tego gracza moonbeama id 8693 z gwintowanym zawieszeniem, różowymi lampami, felgami, wydechami i poszerzeniami lvl 2 chwilę po zakupie Matiolo zapytał go czy ma poszerzenia 2,2 lecz nie odpisał lub Matiolo tego nie zauważył ale i tak zostałem oszukany ponieważ tą informację dostał bym dopiero po zakupie pojazdu następnie sprzedałem pojazd graczowi CiomkersoN który później napisał na mnie skargę o to że pojazd nie posiada poszerzeń z tyłu chciałbym odzyskać moje pieniądze przekazane graczowi CiomkersoN na zakup poszerzeń z tyłu ponieważ zostałem oszukana przez Młodziutkiego
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
image.png.209fb9af1637a1f121190073cbdf1b13.png

Spoiler

image.png

Ogłaszałeś pojazd, że posiada poszerzenie lvl 2. Mogło to oznaczać dwie rzeczy, że pojazd posiada poszerzenie na jedną oś lub wszystkie osi. Jeżeli wiedziałeś, że poszerzenie jest tylko na przednią oś to dlaczego tego nie sprecyzowałeś? Poszerzenie opon (2lvl) na tylną oś w warsztacie komponentów kosztuje 18000$ (18k). Posiadasz wystarczająco gotówki, a więc daje ci 48h od teraz na przelanie pieniędzy na konto Adm.RCON (30077 UID) poprzez bank Los Santos. @^Mlodziutki

Gracz jest nieaktywny na forum od 6 marca i nie wykazuje zainteresowania skargą, a więc ustalając decyzję z RCON przytaczam poprzednią wypowiedź. @^Mlodziutki

W dniu 11.03.2022 o 23:16, Tubas napisał:

Ogłaszałeś pojazd, że posiada poszerzenie lvl 2. Mogło to oznaczać dwie rzeczy, że pojazd posiada poszerzenie na jedną oś lub wszystkie osi. Jeżeli wiedziałeś, że poszerzenie jest tylko na przednią oś to dlaczego tego nie sprecyzowałeś? Poszerzenie opon (2lvl) na tylną oś w warsztacie komponentów kosztuje 18000$ (18k). Posiadasz wystarczająco gotówki, a więc daje ci 48h od teraz na przelanie pieniędzy na konto Adm.RCON (30077 UID) poprzez bank Los Santos. @^Mlodziutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.