Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na meyh, Keri03, mati2224

Magusz21

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8952
Login: Magusz21
Nick oskarżonego: meyh, Keri03, mati2224
Powód skargi: specjalne taranowanie, utrudnianie gry
Data zdarzenia: Dziś w nocy
Dowody: Poprosił bym Discord Administracji gdzie mógłbym to wysłać ponieważ jest tego dużo a na imgur nie mogę
Opis sytuacji: Jeździłem z graczem Pandzionelson69 i zobaczyłem tych graczy podjechałem i spytałem czy się ścigają kawałek gracz powiedział dawaj to jak na starcie zacząłem go wyprzedzać gracz zaczął mnie spychać wiec się zatrzymałem i spytałem go co robi i niech się ogarnie natomiast oni w 3 zaczęli mnie wyzywać wiec pojechałem na mechanika i wyjeżdżając gracz mnie taranował, później cały czas za nami jeździł i taranował. Ustałem przy giełdzie w lv do 200k i gadałem z Pandzionelsonem69 a gracz całym impetem we mnie wjechal i odjechał rozwalając mi auto do stanu krytycznego i nie mogłem dalej jechać wiec poprosiłem kolegę z SARA czy podjedzie i zawiezie moje auto na mechanika oni zaczęli zastawiać moje auto utrudniając pracę Graczu Florek z frakcji SARA, więc Florek wziął jego auto na lawete i odstawił kawałek dalej żeby mógł wziąć moje gdy Florek wycofał lawetą i spuścił ręczny gracz o Nicku Keri03 zaczął pchać moje auto żeby sara go nie mogło wziąć.   Na Wszystko Zrobione klipy ale nie moge wrzucić tego na imgura potrzebuje discord administracji ktora bedzie to rozpatrywać
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.7e9422a4df4c53727ea050187bea4359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.