Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na KropsoN

Verfi

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1671
Login: ZechY
Nick oskarżonego:  KropsoN
Powód skargi: Manipulacja podczas wzięcia auta w raty
Data zdarzenia:  23.02 - 25.02
Dowody:  

Cytat

image.png.702f592f548eb616de3e8c6f5fd9cd30.png
image.png.bbfe63bbb48065b986af0c9e68bf0e2c.png

image.png.c3ecd178fbb105d473f49c160f023480.png
image.png.55aa858ac1016a96532fc075c2d29bc9.png

Opis sytuacji: Sprzedawałem pojazd marki SGT dla gracza o nicku KropsoN. Zaproponował mi on 600k w raty  i chciał dać 100k na pierwszą rate. Było to mało lecz się zgodziłem bo oferta była bardzo dobra oraz osoba wydawała się trzymać swojego słowa. pisałem z pytaniem czy poda discorda żebyśmy się łatwiej komunikowali, gracz powiedział że lepiej przez forum więc znalazłem na forum jego konto, jest nie połączone oraz ostatnia wizyta była dość dawno temu zaświeciła mi się lampka że coś może być nie tak. Odczekałem 1 dzień i znalazłem jego discorda napisałem do niego czy żyje bo nie wchodził na serwer, zaproponował mi odmiane więc się zgodziłem bo była to najbardziej rozsądna opcja w tej sytuacji. Gdy spotkalismy sie na serwerze i zaczeliśmy się wymieniać dałem mu tyle ile on dał na 1 wpłate lecz gracz napiał mi że chce 150k ponieważ miał oferte 650k za nie więc odpisałem mu że oferta jest nic nie ważna i liczy się tylko umowa a nie jakies inne oferty a ten mocno stawiał przy swoim. Ostatecznie odzyskałem pojazd tracąc dodatkowe 50k ale wiem ze jakbym nie dał to mógłbym stracić pieniądze włożone w ten samochód.

Wiem również że popełniłem bład wydając pojazd w tak niskiej pierwszej wpłacie ale nie spodziewałem się że gracz jest takim maniuplatorem  i kłamcą. Bardzo możliwe że również złamałem regulamin wydaniem pojazdu  w tak niską rate ale wszystko wróciło do normy więc nie widze problemu 

wszytskie dowody są w spoilerze wyżej.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.c6f8713b132323cf9d7930c30c0275f0.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.