Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na banan99

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  *TiGeR*
Nick oskarżonego:  Banan99
Powód skargi:  Celowe wodowanie pojazdu podczas interwencji SAPD. ( Co to jest wgl za powód zabrania prawka ?) 
Data zdarzenia: 24.02.2022
Dowody:  Wystarczy wejść w kary. 
Opis sytuacji: Nie wiem jak to opisać, za wodowanie WŁASNEGO pojazdu dostaje się prawko ? od kiedy.. Komuś tutaj chyba słońce za bardzo przygrzało w dekielek. 

Witam,

Dostałem nagranie z dowodami na celowy wjazd do wody pojazdem Yankee, w momencie kiedy SAPD przyjechało do Ciebie na miejsce sprzedawania paczek przy FC. Na widok policyjnego wozu i funkcjonariusza wsiadłeś do pojazdu i bezprecedensowo wjechałeś do wody. W związku z takim czynem próbowałeś uniknąć strat związanych z niszczeniem paczek znajdujących się w bagażniku i wolałeś zapłacić 500 $ za wyłowienie pojazdu. Od dawna za to karamy, więc nie wiem skąd twoje zdziwienie. Kara została moim zdaniem nadana słusznie, a skarga jest pisana na siłę. W razie potrzeby nagranie dotyczące skargi przedstawię RCON. 

Proszę o podanie punktu w regulaminie który tego zakazuje. 

Poza tym jak jesteś w stanie określić czy wjechałem tam celowo czy też nie, Twoje słowo przeciwko mojemu. Chciałem uciec lecz zastawił mi drogę, dlatego wjechałem do wody. 

Skarga nie pisana na siłę, bo miałem Cię za osobę, która choć trochę używa tego co powinno być w głowie. Lecz się myliłem. 

Oto jest punkt w regulaminie.

12. Kwestie nieujęte w regulaminie rozpatrywane są indywidualnie przez administrację.

Cytat

Poza tym jak jesteś w stanie określić czy wjechałem tam celowo czy też nie, Twoje słowo przeciwko mojemu. Chciałem uciec lecz zastawił mi drogę, dlatego wjechałem do wody. 

To ustali ARCON w momencie rozpatrywania skargi, film został już przedstawiony.

Z mojej strony to wyglądało tak jak napisałem, dowodów nie mam żadnych. Lecz nawet jak dostałeś filmik to widać, że stał autem przed moim i jedyną drogą ucieczki była prawa strona.. lecz tam była woda i do niech wjechałem. Dawanie prawka na 2d, za wodowanie pojazdu to jest głupota. A i jeszcze dodam, że nigdy jeszcze nie widziałem podobnego zabrania prawa jazdy za coś takiego, pytałem się ludzi z DM, to mi odpowiadali, że dużo razy wodowali SPECJALNIE pojazd w wodzie i żadnej kary nie dostali.. Więc jestem pierwszy chyba... 

Na dosłanym do mnie nagraniu widać, że próbowałeś uciec, cofnąłeś pojazdem i prawie przejechałeś nim po radiowozie (tak czy siak próbując go przepchać), a następnie z impetem wleciałeś do wody. Nie było mowy o zachowaniu jakiegokolwiek środka ostrożności z Twojej strony, nawet nie zahamowałeś. Członek administracji podjął decyzję o nałożeniu kary na podstawie przedstawionego materiału.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.