Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jator

Harnasiel

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Harnasiel
Nick oskarżonego: Jator
Powód skargi: Prawdopodobieństwo faworyzacji lub brak kompetencji.
Data zdarzenia: 2020-11-22 Około godziny 18:30
Dowody: Brak dowodów jedynie opis sytuacji.
Opis sytuacji: A więc gracz Harnas staranował mojego znajomego (po prostu wjechał mu na czołówkę i napisał "xd"), w momencie w którym mój kolega powiedział na czacie głosowym że ma płacić za taran Harnas stwierdził że zacznie uciekać i zaczął uciekać torami po czym się zawrócił znowu uderzył oraz zaczął skracać torami, w momencie zawrotu napisałem na tego gracza reporta i zgłoszenie przyjął Supporter Jator, po pewnym czasie zauważyłem że Harnas nie dostał ostrzeżenia więc zapytałem się czemu Jator nie zabrał mu prawka (pisząc do Jatora), na co on odpowiedział że widział go tylko jak jedzie po trawie a było to w miejscu w którym drogi obok nie było jedynie prowadziły tory i trawa co jest oczywiście jednoznaczne ze skracaniem. Potem pisałem do Jatora dalej że nie wywiązuję się z obowiązków itp ponieważ większość administracji w tym przypadku dałaby chociaż nawet głupie ostrzeżenie żeby zniechęcić gracza do dalszego działania. Nie wiem czy Jator i Harnas się znają ale najwidoczniej albo mu się nie chciało zabierać mu prawka lub się po prostu znają (Ewentualnie nabija sobie reporty). Supporter stwierdził że nie będzie ze mną wchodził w dyskusje więc się go zapytałem czy mam napisać skargę i tam porozmawiamy na o co on zareagował wiadomością "Ok".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.