Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na @Cosmoo

ciomkersoN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8720
Login: ciomkersoN
Nick oskarżonego: Cosmoo
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 22.02.2022
Dowody: 

Spoiler

image.png.7438a3e349069745695eae33050b284b.pngimage.thumb.png.c65fed3e9e33b938bfcbd6a582a7492d.png

Opis sytuacji: Kupiłem moonbeama 1.6 z tunem podanym wyżej okazało się że pojazd nie posiada poszerzeń na tył
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.ca2441ea08fe1b5aee148d0e2af46b45.png

Godzinę temu, Tubas napisał:

@Cosmoo 24h na wypowiedź

Jeśli można wypowiem się za cosmoo widać na screenach że tam pisałem ja też  więc sprawa wygląda tak że nie wiedzieliśmy sami że nie ma poszerzek z tyłu bo gracz od którego kupił tego moonbeama pisał że ma obie poszerzki możemy coś tam zapłacić za te poszerzenia lub skierować sprawę tak samo do gracza który oszukał nas odmiana nie wchodzi za bardzo w grę bo cosmoo kupił już za te pieniądze pojazd 

Ogólnie z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że kupiłem tego moonbeama od gracza który twierdził że ma poszerzki lvl 2 no i resztę tego tune kupiłem go a gdy Matiolo zapytał się go czy ma na 100% cały ten tune już nic nie odpisał lub może tego nie zauważyliśmy ale i tak było by to oszukaniem mnie ponieważ poinformował by mnie o tym po zakupie. kupiłem go po okazyjnej cenie i wystawiłem trochę drożej dzisiaj dowiedziałem się od Matiola że jest na mnie skarga o oszustwo na tune pojazdu więc moją propozycją jest obciążenie kosztami gracza który oszukał na początku mnie a ja wystawiłem go z takim tunem jak on napisał nie miałem zamiaru nikogo oszukiwać jeśli zauważył bym że nie ma tych poszerzeń sam by napisał na niego skargę o to że mnie oszukał.

Jeżeli ktoś inny cię oszukał przy sprzedaży pojazdu to jest temat do innej skargi. Natomiast ty oszukałeś gracza i sprzedałeś mu pojazd ze złym tuningiem. Jesteś mu winien 18000$ (18K) za poszerzenia opon na tylną oś. Nie dużo ci brakuje do tej kwoty, ile czasu potrzebujesz na zarobienie brakującej gotówki? @Cosmoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.