Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kolciarz za oszustwo w sprzedaży auta

BobrittoBandito

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6321
Login: Dzik*
Nick oskarżonego: Kolciarz
Powód skargi: Oszustwo w sprzedaży
Data zdarzenia: 22.02.2022
Dowody:  niżej
Opis sytuacji: Gracz o nicku Kolciarz zaproponował mi sprzedaż buccanera 2ns 835 id z silnikiem maxymalnym , okazalo sie ze silnik w owym pojezdzie nie jest maxymalny + auto nie jest 2ns tylko 3ns . Poprosze Jakiś zwrot pieniędzy lub coś innego , odmiana raczej nie wchodzi w gre 😄  edit : Gracz po poinformowaniu go o skardze  wyszedł z serwera ... 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: unknown.png

Dowody:

unknown.png

image.png.2182eef0d9bd657ae84c9ddbfdaa5116.png

image.png.72431dad3a0133e9e2b16bc0caeb9a08.png

image.png.35e8aa3d9c77da30de73e4dc2c13816d.png

Pytał czy to silnik max ja mu odpowiedziałem że nwm po czym napisał że max to myślałem że sprawdził niestety mój błąd  buccaner 2ns myślałem że tak jest bo turbo tak mi powiedział ale później zobaczyłem discord i patrzałem na jego wiadomości które do mnie wysyłał i pisał że to 3ns a 2 aktywny kolejny błąd z mojej strony i bardzo przepraszam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.