Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Temat wątku: Chej_Mala

Spawacz.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6927
Login: spawacz.
Nick oskarżonego: Chej_Mala
Powód skargi: Faketune inny niz podany
Data zdarzenia: cos kolo 20
Dowody: 

[2022-02-22 19:28:59] [Output] : << [287] Chej_Mala: wymiana za bufka FT ? 5k id body nitro itp ?

[2022-02-22 19:33:45] [Output] : >> [287] Chej_Mala: czego ten buuf nie ma

[2022-02-22 19:34:16] [Output] : << [287] Chej_Mala: nie ma baku i abs

Opis sytuacji: Po kupnie okazuje ze brakuje MZN ABS BAKU CB-Radia , a przy okazji zauwazylem ze jest n4 a nie n5 a to nie bylo mi wspomniane.

Chce otrzymac pieniadze na motaz tuningu o ktorym nie zostalem poinformowany 
C.F.I V5 - 250000$
MZN (Moduł zmiany napędu) - 75000$
CB-Radio - 1500$

Od wysztkiego odjac trzeba demontaz C.F.I V4 czyli 112,5k

W calosci chce otrzymac 214K

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Chej_Mala

Zabrania się używania określeń w ofertach bez ich odwzorowania w rzeczywistości:
Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym. Do tej definicji należy wliczyć wszelkie dodatki wizualne dostępne w warsztacie komponentów. Nie dotyczy Bodykitów, wariantów oraz tablicy rejestracyjnej.
Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD.
Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV).

Zapytałem czy jedziemy na diagnostykę aby sprawdzić co ma buffalo aby nie było niedomówień… nie odpisałeś nic a zapytałem. Jeżeli jednak uważasz ze cię oszukałem (chociaż mogłeś sprawdzić tune przed zakupem) proponuje anulowanie transakcji… nie chce robić problemów mogłeś zaproponować to odrazu wiec jeżeli chcesz to ja oddaje bulleta  a ty mi moje buffalo i 101k. I po temacie (można bylo dogadać się na serwie) 

Dodam jeszcze ze gracz widział wcześniej te buffalo na giełdzie i widział doskonale jakie tune posiada bo gdy zapytałem go o wymianę doskonale wiedział o które auto chodzi bo stało na giełdzie ponad 4 dni. Nie chcę podważać zdania administracji aczkolwiek wydaje mi się ze cofnięcie transakcji jest jedynym słusznym i fair wyjściem dla nas. Pozdrawiam 

Napisałem ci czy wymiana za buffalo a ty zapytałeś czy „na to z setem limonka?” Na co odparłem tak. Dobrze wiedziałeś jakie ma tune i teraz chcesz na mnie zarobić chociaż poraz kolejny dodam ze proponowałem sprawdzenie auta na diagnostyce aby nie było niedomówień co do jego tune. Nie chciałeś sprawdzić co ma wiec uważam ze tez zle zrobiłeś. Dodam poraz  kolejny ze  chce anulować transakcje bo dobrze wiedziałeś co kupujesz. 

19 minut temu, Chej_Mala napisał:

Napisałem ci czy wymiana za buffalo a ty zapytałeś czy „na to z setem limonka?” Na co odparłem tak. Dobrze wiedziałeś jakie ma tune i teraz chcesz na mnie zarobić chociaż poraz kolejny dodam ze proponowałem sprawdzenie auta na diagnostyce aby nie było niedomówień co do jego tune. Nie chciałeś sprawdzić co ma wiec uważam ze tez zle zrobiłeś. Dodam poraz  kolejny ze  chce anulować transakcje bo dobrze wiedziałeś co kupujesz. 

Napisalem tak  poniewaz nie raz z nim pisales do mnie ale nigdy nie podales tune pzdr

tu są logi które mówią jasno że "Spawacz" nie chce jechać na diagnostykę i chce abym napisał mu co posiada  bufek.... Napisałem dokładnie to co ma (nawet o paru rzeczach nie wspomniałem takich jak AWD radio irp...)  i jak widać nigdzie nie napisałem że posiada Moduł zmiany napędu... i nigdzie nie napisałem jakie nitro posiada czy v1 czy v4 czy v5.... następnie pisałem do niego że jeżeli ma problem ze dostał auto z nie takim tune jak trzeba możemy cofnąć transakcje ten natomiast odparł ze nie... Jest to typowe zachowanie osoby które chce wyłudzić pieniądze.  Na logach poniżej widać dokładnie jakie tune miał posiadać bufek i z takim też został sprzedany. Pozdrawiam 🙂  

[2022-02-22 19:33:49] [Output] : >> [67] Spawacz.: moge podjechac na diagno co ty na to ?

[2022-02-22 19:33:58] [Output] : << [67] Spawacz.: nie no pisz

[2022-02-22 19:34:39] [Output] : >> [67] Spawacz.: id 5k body kit Hellcat za 140k chyba nitro wyscigowy set limonka

[2022-02-22 19:34:54] [Output] : >> [67] Spawacz.: lpg max silnik max szyby 70% albo 80

[2022-02-22 19:35:13] [Output] : >> [67] Spawacz.: poszezenia max przod tyl gwint

Godzinę temu, Tubas napisał:

Po ustaleniu decyzji z RCON w tej sytuacji będzie najlepsza odmiana. @Chej_Mala @Spawacz. Dojdźcie do porozumienia i ustalcie kiedy możecie się odmienić, czekam na informacje z waszej strony.

Jestem tego samego zdania. Wina jest i moja i Spawacz…. Ja chce sie dogadać a spawacz jak widać chce za wszelką cenę naciągnąć na pieniążki…. Ale na logach które dodałem widac ze wypisałem jakie tune ma pojazd i gracz Spawacz. Nie powinien mieć do mnie problemu aczkolwiek jeżeli ma to okej odmiana i po temacie pozdro! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.