Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dymeek69

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9693
Login: Niko990
Nick oskarżonego: @Dymeek69
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki w terminie
Data zdarzenia: pożyczyłem 13.02 o godz 13, termin minął wczoraj czyli 20 lutego
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.61b25b425c86e6da483bedebb5dd7cf8.png

Opis sytuacji: Pożyczyłem 50k dla gracza @Dymeek69 i nie ma zamiaru spłacić tej kwoty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze 

Spoiler

Teraz, Baleron.uf napisał:

UID: 9693
Login: Niko990
Nick oskarżonego: @Dymeek69
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki w terminie
Data zdarzenia: pożyczyłem 13.02 o godz 13, termin minął wczoraj czyli 20 lutego
Dowody: 

Pokaż ukrytą zawartość

image.thumb.png.61b25b425c86e6da483bedebb5dd7cf8.png

Opis sytuacji: Pożyczyłem 50k dla gracza @Dymeek69 i nie ma zamiaru spłacić tej kwoty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze 

Ukryj zawartość

Jest jakiś problem u umieszczeniem ss, ale gracz został poinformowany w wiadomości prywatnej

A wiec tak,przyznaję się pożyczyłem od niego pieniądze,co widać na powyższych screenach,kończę przygodę z serwerem po ostatnich strajkach,w ramach rekompensaty mogę dać mu swoje autko,o ile zgodzi się na taki warunek,jeżeli nie No to niestety nie ma wyjścia,banujcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.