Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Akcje RolePlay

Virtuaal

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
 Przychodzimy do was z dwiema ciekawymi akcjami RP.

Niestety ale akcje zostaną przedstawione w postaci screen'ów.

Pierwsza akcja jaką zobaczycie, odbyła się 17.02.2022. Była to akcja rozgrzewkowa.

Druga akcja odbyła się 18.02.2022. Była już to bardziej rozwinięta akcja RolePlay.

Zachęcamy do przeglądania!

Akcja numer 1 - https://imgur.com/a/QP0SdCr

Akcja numer 2 - https://imgur.com/a/mKNziqq

Po co robimy te akcje?
- Wraz z kolegami ubiegamy się o stanowisko prowadzących grupę odgrywającą RolePlay. W ten sposób chcemy zachęcić Was do częstszego odgrywania RP z nami bądź bez nas.

Jeżeli ktoś chce odegrać z nami akcję, prosimy się skontaktować na discordzie:
- Virtuaal#9999

Serdeczne pozdrowienia dla:
- @Greem

- @Szakal_
- @KoDzo
- @Pause
I innym biorących udział w RP.

Dziękujemy za pomoc w organizacji dla: @Ukyori

16 minut temu, MatuseQ. napisał:

Poziom RP słabiutki👊

W to wątpię 😎 nasze doświadczenie z RolePlay opiera się o wiele lat grania na SA:MP i MTA na dużych serwerach, gdzie właściciele oraz opiekunowie nie skarżyli się na ,,slabiutki” poziom RP 😪

zalecam również czytać informacje, które są podane w tym temacie.

milego

23 minuty temu, Vania89 napisał:

W to wątpię 😎 nasze doświadczenie z RolePlay opiera się o wiele lat grania na SA:MP i MTA na dużych serwerach, gdzie właściciele oraz opiekunowie nie skarżyli się na ,,slabiutki” poziom RP 😪

zalecam również czytać informacje, które są podane w tym temacie.

milego

Jeżeli 
/me Strzela w kierunku andrzeja w głowę.
/do udane? 
To jest świetny poziom RP to katastrofa bym powiedział. 
/me traci przytomność.
/do Wylatuje dużo krwi.
**Odgrywacie RP z nielegalnymi przedmiotami nie pamiętam co to już było ale gdy PD wchodzi do tego pomieszczenia znajduje tylko broń? a co z resztą nielegalnych rzeczy, jeżeli chodziło o broń to nie w każdym przypadku jest ona nielegalna 🙂 **
/me próbuje popchnać andrzeja na ściane.

/do Udane
No takie Rp to każdy odegra od pozarantów oczekuje się czegoś więcej kreatywnego, przedstawione RP to standard.
**Odgrywacie w RP złotówki grając na serwerze o klimacie amerykańskim**
**Takie pisane /me śmieje się jedzie dalej. tego nie powinny być w takim RP jest to błąd podstawowy** 
Odgrywacie RP pomiędzy sobą jaki to w wpływ na wejście w świat pozorantów gdzie nie ma integracji z graczami postronnymi czy też służbami, odegraliście rp tylko dla frakcji SAPD, słabe przedstawienie waszego rp promującego.

Jeśli dla was to jest dobre RP to jestem w stanie dociekać który "duży" serwer trzymał takich pozorantów, na większości dużych serwerów byłem stałym graczem wyciągając po 2-3k godzin większość tego czasu ok 80% spędzając na służbie i nikogo z was nie kojarzę. Myślę że jest to tylko akcja pod publiczkę i szukacie atencji na serwerze. 

Jeżeli z takim poziomie RP staracie sie o "Pozorantów" to powiem że długa droga przed wami by takim czymś zarządzać a RP mocno do poprawy, na serwerze znajdą się o wiele lepsze osoby z duży wyższym poziomem RP którzy notują na scenie MTA oraz Fivem ponad 10.000h w RP więc nie ukrywajmy się RP jest na poziomie pseudola a nie tak jak wy to nazywacie dużego serwera.

Miłego dnia, oczywiście  nic osobistego, jestem osoba która mocno zwraca uwagę na RP i takie rzeczy bolą gdy tak niski poziom RP chcecie wnieść do grupy odpowiedzialnej za stworzenie RP na większą skale.

17 minut temu, MatuseQ. napisał:

Jeżeli 
/me Strzela w kierunku andrzeja w głowę.
/do udane? 
To jest świetny poziom RP to katastrofa bym powiedział. 
/me traci przytomność.
/do Wylatuje dużo krwi.
**Odgrywacie RP z nielegalnymi przedmiotami nie pamiętam co to już było ale gdy PD wchodzi do tego pomieszczenia znajduje tylko broń? a co z resztą nielegalnych rzeczy, jeżeli chodziło o broń to nie w każdym przypadku jest ona nielegalna 🙂 **
/me próbuje popchnać andrzeja na ściane.

/do Udane
No takie Rp to każdy odegra od pozarantów oczekuje się czegoś więcej kreatywnego, przedstawione RP to standard.
**Odgrywacie w RP złotówki grając na serwerze o klimacie amerykańskim**
**Takie pisane /me śmieje się jedzie dalej. tego nie powinny być w takim RP jest to błąd podstawowy** 
Odgrywacie RP pomiędzy sobą jaki to w wpływ na wejście w świat pozorantów gdzie nie ma integracji z graczami postronnymi czy też służbami, odegraliście rp tylko dla frakcji SAPD, słabe przedstawienie waszego rp promującego.

Jeśli dla was to jest dobre RP to jestem w stanie dociekać który "duży" serwer trzymał takich pozorantów, na większości dużych serwerów byłem stałym graczem wyciągając po 2-3k godzin większość tego czasu ok 80% spędzając na służbie i nikogo z was nie kojarzę. Myślę że jest to tylko akcja pod publiczkę i szukacie atencji na serwerze. 

Jeżeli z takim poziomie RP staracie sie o "Pozorantów" to powiem że długa droga przed wami by takim czymś zarządzać a RP mocno do poprawy, na serwerze znajdą się o wiele lepsze osoby z duży wyższym poziomem RP którzy notują na scenie MTA oraz Fivem ponad 10.000h w RP więc nie ukrywajmy się RP jest na poziomie pseudola a nie tak jak wy to nazywacie dużego serwera.

Miłego dnia, oczywiście  nic osobistego, jestem osoba która mocno zwraca uwagę na RP i takie rzeczy bolą gdy tak niski poziom RP chcecie wnieść do grupy odpowiedzialnej za stworzenie RP na większą skale.

Dla ciebie świętej pamięci Ins*** MTA, gdzie byłem liderem frakcji jest pseudolem? 
kojarzysz serwer Parad*** RPG? Tez uważasz, ze pseudol? 

Jeśli tak bardzo chce Ci się oceniać RP to polecam pójść do jakiejś komisji (o ile cie gdzieś przyjmą) 

Widac jak pocisz się pisząc tą wiadomość. Na co ci to potrzebne? Wielki weteran RolePlay się znalazł. Jeżeli Tobie to nie pasuje to spoko. Mi nie zależy na opinii twojej czy kogoś tam. Zależy mi na opinii frakcji czy osób z CZF i graczy, którzy porządnie argumentuą swoje wypowiedzi. W tym momencie wystawiasz tylko tezę. Ja nadaje same kontrargumenty 

PS. Jest to gierka komputerowa. Każdy gra w to dla zabawy, a jeśli ty nie no to cóż. Zacznij myśleć racjonalnie. RP jest po to by się bawić, a twoją je ludzie z pasją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.