Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Mechanik

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Heysiwer

Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: Heysiwer
Powód skargi: Danie temu kto się wepchał pierwszeństwa
Data zdarzenia: 2020-11-21
Dowody: niestety nie mam 
Opis sytuacji: Naprawiłem moje auto. Za mną był jeden pojazd czekający na naprawę. W tym czasie wrąbał się w kolejkę jakiś biały pojazd. Oczywiście moderator MUSI mieć DOWÓD że ten pojazd który stał za mną był nie winny i powinien BYĆ dopuszczony jako DRUGI do naprawy a nie jako przejechanie do INNEGO stanowiska.

Dziękuje pozdrawiam mam nadzieje na rozwiązanie tej sprawy.

Witam.

1. Popraw nazwę wątku.

2. Takich sytuacji jest kilka kilkanaście dziennie. W ogóle nie przypominam sobie Ciebie (Twojego nick'u), ani podobnej sytuacji.

3. Jeśli tak było, to najwyraźniej miałem dowód, nie musi być to ss/nagranie, ale można łatwo to poznać po śladach opon, jeśli takowe nie zniknęły.

Do sytuacji głębiej się odnieść nie mogę, gdyż nie posiadasz żadnego dowodu potwierdzającego ową sytuację. Oczekują na ARCON.

Powiem Ci tak - jesteś żałosny, bo szyderczo wyśmiewasz się z naszej (administracji) pracy, której w żadnym stopniu nie doceniasz. Dziennie mamy kilka set reportów, z czego kilkadziesiąt to reporty o treści ''ktoś wepchnął mi się do mechanika''. Ty myślisz, że ja pamiętam każdą sytuację, każdego reporta, każdą wypowiedź gracza? Otóż nie i doceń to, że staram sobie przypomnieć ową sytuację, aby ją jakoś logicznie wyjaśnić, a ty... Brak mi słów. Czekam na Administrację RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.