Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Krychu

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  *TiGeR* 
Nick oskarżonego:  ?? Trzeba w logach sprawdzić, kto wytepał pojazd. 
Powód skargi:  2.1. Akceptując regulamin gracz jest świadomy tego, że pojazd może ulec całkowitemu zniszczeniu, a naprawa tego pojazdu musi zostać poprzedzona uiszczeniem opłaty w wysokości 5000$ na konto Administratora RCON.

Data zdarzenia:  18.02.2022 13:45 
Dowody: mta-screen_2022-02-18_13-46-27.thumb.png.eb836f8a9d72b669890cd4d0585778d5.png
Opis sytuacji:  Ktoś wytepał wybuchnięty pojazd z DM, chłop nie zapłacił pewnie 5k.. Co jest niezgodne z regulaminem.  Pojazd ID 3059, UID gracza który kierował: 48554. Proszę o sprawdzenie czy gracz przelał pieniądze osobie, która wytepała jego WYBUCHNIETY pojazd. 

Hej, przychodzę z wyjaśnieniem: gracz logikk ( tak ten z uid 48554 ) napisał raporta, że nie może znaleźć pojazdu który został podany wyżej, więc postanowiłem teleportować go do przechowywalni, jednocześnie przyznaję się że zapomniałem sprawdzić gdzie pojazd się znajduję. Pozostaje mi przeprosić i jeśli będzie trzeba to pokryję z własnej kieszeni koszta według punktu 2.1 regulaminu strefy dm.

Jeszcze raz przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.