Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DeFazeR

LupsoN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37457

Login: LupsoN

Nick oskarżonego: DeFazeR

Powód skargi: Oszustwo podczas sprzedaży

Data zdarzenia: 17.02.2022r

Dowody: Podaje na samym dole skargi

Spoiler

Opis sytuacji: Dziś koło mojego domku podeszed oto ten gracz i zaproponował kupna domku o ID 562 noto ja się zgodziłem z taka kwota jaką ustaliliśmy, noi potem pobiegliśmy szybko do jego auta ( ja w pośpiechu zapomniałem sobie zapisać jakie id miał ten domek co chce sprzedać) noi po zajechaniu na urząd skaplem się że mam 2 domki i niewiem jakie ma id domek który  chce sprzedać. Myślałem że DeFazeR zapamiętał to id jak tak bardzo chciał go kupić to się go spytałem ( widać na SS niżej) to ten napisał że z 2 cyframi ( z tymi 2 cyframi to był ten domek 67 który nie chciałem sprzedać a widziałem że też koło niego chodził i się czaił) noto ja mu zaufałem i se myślę że będzie uczciwy i w razie czego jak niebedzie to id co trzeba to się zamienimy. No ale jednak się myliłem. Gracz po transakcji mnie zwyzywał + wyszedł z serwera. Chciałem się z nim dogadać no ale niemam jak  noto to pisze tą skarge. + niemam zamiaru płacić za SARE która on wezwie i dadzą wszystkie moje autka na pp ponieważ mam prawko i niemam jak ich przetransportować. Pozdrawiam

Dowód o poinformowaniu o skardze:

Spoiler

Screenshot_2022-02-17-23-43-36-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.82fd1d2c3cbd623b2b1a9385b8dc3c9c.jpg

Dowody o całym zajściu: 

IMG_20220217_233137.thumb.jpg.eb33a30bb74ebf6a40735f192fb5571b.jpgIMG_20220217_233018.thumb.jpg.0ba37d7d8b9c9de9104e236005c05a76.jpgIMG_20220217_231812.thumb.jpg.f3c2c103106c6988f4bde8005b4ea881.jpg

Nie chodziło tu o żaden domek z Id 562,

Była taka sytuacja iż wielebny tu płaczący nijaki pan Lupson, wykampił mi domek, który obserwowałem fakt od 2 tygodni, z zamiarem wykupienia owej posiadłości. Po czasie w którym obecny pan gracz wykupił mi domek napisałem z zamiarem go odkupienia. Majster się zgodził i pojechaliśmy do użędu miejskiego San Fierro, by dokonac tranzakcji zakupu domku. Pan lupson posiadając również iż jak i ja w tym czasie dwie posiadłości w Angel Pine, pomylił się z ID jednego z dwóch domków które posiadał przez co sprzedał mi inny znajdujący się owy domek działkę obok, o tej samej wartości rynkowo spekulanckiej iż domek poprowny. Fakt jest taki, że owy pan Lubson id domku nie sprawdził. Z wyzywanie wynikło z bezpośredniej frustracji iż pan Lubson domek mi wykapił i co oczywiście miejsca mieć (nie powinno). Także z punktu widzenia mojego jak i mojego wspólnika o tożsamości anonimowej, ta skarga nie ma racji bytu z uwagi na nie dopilnowanie formalności przetargowych ze strony sprzedającego. Ja miejąc również w owym czasie dwie posiadłości na terenie AP, wiedziałem że owe domki posiadają ID (2 cyfrowe) i gdy pan Lupson zapytał jakie tam było id, napisałem widocznie na SS że dwu cyfrowe. 

Prosze wszystkich o przeczytanie ze zrozumieniem po trójnie mojej wypowiedzi i spojrzenie na sytuacje ze strony racjonalnej, iż pan Lubson próbuje wywołać tu dygresje i bezpośrednio wzbogacić się na koszt mój, iż wskazuje tu błędne ID znajdujące się w LS Richman, posiadłości wartej 100k.

Pozdrawiam, DeFazeR

Z tym się nie zgodzę akurat bo zrobiłeś oszustwo podczas transakcji bo podales mi złe ID domku i ci to pasowało. A jak byś był taki sprawiedliwy i uczciwy to byś sprawdził i poczekał czy to jest akurat twój, czy nie pomylismy sobie id to ty zwyzywałes i wyszleś i już niebylo z tobą kontaktu (Bo tak na swój rozum jak jest jakiś problem z id czy z pojazdem to lepiej sprawdzić i się dogadać jeszcze raz). A co do kampienia napewno niekampileś na 2 tyg bo do tego czasu byś lepszy wykampil. Mogłeś wcześniej naciskać enter żeby wykupić a nie tylko stać. Domek został wykupiony przezemnie bo pierwszy nacisnąłem Enter i trudno. A i nie nazywam się ,,Lubson,, tylko LupsoN_DZIADUUU jak nie umiesz rozróżnić literki P od B to już nie mój problem. EDIT: DefuZer poprawił to B na P.

Potem na serwerze byłem i widziałem że owy domek reklamowałeś na sprzedaż. W tym samym czasie ja również reklamowałem inne nie ruchomości to mogłeś do mnie napisać, ale jak widać wolałeś napisać skargę i próbować na mnie zarobić. Nie tędy droga man pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.