Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Hydra

kubasek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27735
Login: mercedes123
Nick oskarżonego: Hydra
Powód skargi: oszustwo 
Data zdarzenia: 17.02.2022 14.30 jakos tak 
Dowody: wszystko w logach jest 
Opis sytuacji:  gracz sie zapytal czy wymiana myslalem i po paru minutach napisalem ok i poslismy biuro a on napisal ze ma poszerzenai 2 poziom a teraz patrze nie mam i jestem stratny 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: tak poinformoawalem tylko nie moge zrobic ss nie wiem czemu 

8 minut temu, Maro86 napisał:

witam o co tu chodzi ?

Nigdy nic nie pisałem o żadnych poszerzeniach zresztą widac ze auto nie ma poszerzeń wydaje mi sie ze jest to pisane specjalnie przeciwko mnie 

nie specjalnie, mówiłem, że mi się wydaje, jeżeli to nie prawda to dalsze losy przedstawi administrator

Tak jak pisałem powyżej, należałoby napisać kolejną skargę, lecz pieniądze nie trafiłyby też do ciebie tylko do RCON. A co aktualnej sprawy to musisz zwrócić pieniądze graczowi którego Ty oszukałeś pisząc, że pojazd posiada poszerzenia 2,2. Do zapłaty będzie:

• Poszerzenia przód i tył poziom 2 (15000$ + 18000$) 33000$ (33k)

Gotówki posiadasz wystarczająco, a więc dam ci na to 24h od teraz na przelanie dla autora skargi owej gotówki. Możesz to zrobić poprzez bank Los Santos (27735 UID). Jeżeli dokonasz przelewu czekam na informację tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.