Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z liderami organizacji. #2

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

1NG0cLR.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Trainee CeglaXD.cj, z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam drugą część z serii „Wywiady z liderami organizacji”. Dzisiejszym moim gościem był lider organizacji United Family, który dodatkowo znajduje się w administracji serwera. Znany jest on wszystkim jako MagiX. Zapraszam do czytania!
Gzqqb1L.png

T: Trainee @CeglaXD.cj || M: Lider organizacji United Family - @MagiX

T: Witam MagiX. Czy jesteś gotowy na wywiad?
M: Witam, tak. Jestem gotowy.
T: Dobra. Na początku rozpocznijmy od tego, abyś się przedstawił wszystkim czytelnikom.
M: Ludzie na serwerze znają mnie jako MagiX, jestem liderem organizacji United Family.
T: Dobrze, przejdźmy do pierwszego pytania. Jak wyglądały twoje początki na serwerze ProjectRPG?
M:Moją pierwszą pracą był drwal, tam zarobiłem na swoje pierwsze auto, jakim była Tampa. Serwer mi się spodobał, dlatego gram na nim do dziś.
T: Czy już wtedy myślałeś, że będziesz chciał iść po tak wysokie stanowiska, jak lidera organizacji oraz administrator serwera?
M: Szczerze to nie myślałem, ale z czasem próbowałem swoich sił.
T: Rozumiem, a czy masz obecnie postawione jakieś cele na serwerze? Jeśli tak to jakie?
M: Raczej już celów nie mam.
T: A co uważasz za swój największy sukces na serwerze? Jakieś auto, czy może te stanowiska, jakimi dysponujesz?
M: Myślę, że dostanie na stanowisko, ponieważ się tego nie spodziewałem i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Sukcesem też można nazwać prowadzenie organizacji.
T: Rozumiem, przejdźmy teraz właśnie do organizacji, skąd się pojawił pomysł na założenie organizacji? Kto był zaangażowany w ten "projekt"?
M: Pomysł mieliśmy od początku grania na serwerze, w projekt byłem zaangażowany ja i kilku starych znajomych z nieistniejącego już serwera.
T: Okej, a jak wyglądały początki United Family?
M: Początki były dość skromne, mieliśmy dwa domki obok kosiarek LS jako bazę, oraz kilka samochodów typu Admiral, Buritto, Tampa itp.
T: No dobrze. Jak teraz wygląda organizacja, gdzie mieści się jej baza, jakie macie auta oraz ilu obecnie macie członków?
M: Obecnie organizacja wygląda dobrze, bazę organizacji mamy w willi w Los Santos obok urzędu. Aut mamy dosyć sporo w tym dużo sportowych. Mamy obecnie około 40 członków.
T: Robi wrażenie. Pytałem już, co uważasz za swój największy sukces, to teraz zapytam się, co uważasz za największy sukces organizacji?
M: Myślę, że największym sukcesem organizacji jest jej wiek, ponieważ ma już około półtora roku. Dalej cieszy się zainteresowaniem ze strony graczy.
T: Dość sporo, patrząc na wiek serwera. A jak wygląda twoja wymarzona organizacja?
M: Sądzę, że moją wymarzoną organizację już osiągnąłem i lepiej nie potrzebuję.
T: Rozumiem, dobra to ostatnie pytanie, czy żałujesz, że podjąłeś się prowadzenia organizacji?
M: Nie żałuję, wręcz przeciwnie, jestem zadowolony.
T: Dobra, dziękuję Ci za udzielenie odpowiedzi na moje pytania, a teraz możesz coś dodać od siebie, o ile cokolwiek chcesz. Jakieś pozdrowienia czy inne.
M: Pozdrawiam całą organizację oraz redakcję.
T: Dziękuję za wywiad, życzę miłego dnia!
M: Również życzę miłego dzionka.

k1AwIr0.png

Baza organizacji United Family:

5HriI9t.gif

Auta organizacji United Family:

HTMJYVN.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News: Trainee @CeglaXD.cj
Grafiki: Graphic Designer @Tomcio.
Autoryzacja: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.